site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yediemin doldu taştı

Yediemin doldu taştı
08.07.2015
A+
A-

selcuk-yediemin (2)

Selçuk’ta bulunan bir yediemin deposunun bulunduğu alanda çekilen fotoğraf karesi icra dosyalarındaki patlamanın ürkütücü boyutunu gözler önüne seriyor.

VERGİ borcu veya kişiler arasında alacağın tahsil edilmemesi nedeniyle haciz konulan araçlar, Selçuk’taki yediemin depolarını tıka basa doldurdu. Son altı aydır yediemin depolarına her gün icralık araçların getirildiğine dikkat çekilirken, içlerinde lüks araçların da bulunduğu gözlendi. Ekonomik kriz, icralık araç sayısında patlamaya neden oldu. Ödenmemiş vergi borcu nedeniyle resmi kurumlar, kişiler arasındaki alacağın tahsil edilmemesi nedeniyle İcra Müdürlükleri ve Vergi Daireleri tarafından araçlara konulan haciz kararlarındaki ürkütücü artış, istatistiklerle de ortaya kondu. Selçuk’ta ki trafiğe çıkan birçok aracın, yakalamalı, rehinli veya hacizli olduğu açıklandı.

VATANDAŞ BORÇ BATAĞINA DÜŞTÜ

YEDİEMİN depolarındaki araç fazlalığı, icraya düşenlerin sayısındaki ürkütücü artışı en yalın bir biçimde gözler önüne seriyor. Kriz nedeniyle borcunu ödeyemeyenlerin evlerine ve işyerlerine haciz işlemi uygulanırken, yediemin depolarında yer kalmadı. Selçuk’ta bulunan bir yediemin deposunun bulunduğu alanda çekilen fotoğraf karesi icra dosyalarındaki patlamanın ürkütücü boyutunu gözler önüne seriyor. Eline geçen parayla geçinemeyip borç batağına düşenler ile ekonomik krizin kurbanı olanlar ne yapacaklarını şaşırdılar. Borçlular borcu nasıl ödeyeceği, alacaklılar ise parasını nasıl tahsil edeceğinin derdine düştü. Birbirleriyle anlaşamayanlar ise son çare olarak mahkemeye gidiyor.

selcuk-yediemin (1)

YORUMLAR
  1. nüktedan dedi ki:

    Ayağını yorganına göre uzatmayaıp bol keseden sallayıp ona buna borç takanlar var..Eğer arabası orda olanlar bu guruhtansa haketmişlerdir..Hem kendi canlarını hem başkasınınkini yakıyorlar..

  2. VATANDAŞ dedi ki:

    Sayın yetkililer efes ve meryemana dunya mirası listesine girdi su yeddi emin deposunu oradan alıp daha olur bir yere tasısanız guzelim güzargahta’ki göruntu kirliliği temizlemiş olur hiç yakışmıyo

    1. Anonim dedi ki:

      Koyun can derdinde kasap et derdinde.