site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yedi Uyuyanlar Yolunda Kaza

Yedi Uyuyanlar Yolunda Kaza
30.07.2013
A+
A-

yediuyuyanlar-kaza (1)

Selçuk Yedi Uyuyanlar yolunda meydana gelen Trafik kazasında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu iki araçtada büyük maddi hasar meydana geldi. Kaza da her hangi bir can kaybının yaşanmaması ise olayın tek sevindirici yanıydı.

Ünal Görgülünün Kullanmış olduğu 35 AH 1840 Plakalı araç ile Esin Danışman’ın kullanmış olduğu 06 DE 5671 Plakalı araç Selçuk Yedi uyuyanlar yolunda kafa kafaya çarpıştı. Efes alt kapı istikametinden yedi uyuyanlar yolundan Selçuk İstikametine doğru ilerlemekte olan 06 DE 5671 Plakalı Esin Danışman’ın kullanmış olduğu araç ile Yedi Uyuyanlar Selçuk İstikametinden Efes alt kapı’ya doğru ilerlemek isteyen araç kafa kafaya çarpıştı. 06 DE 5671 Plakalı aracın şoförü Esin Danışman aracı kullandığı anda gözüne böcek kaçtığını o anda hiçbir şeyi göremediğini söyledi. Bu sebeple kaza yaptığını söyledi.

yediuyuyanlar-kaza (2)

yediuyuyanlar-kaza (3)

yediuyuyanlar-kaza (4)

YORUMLAR
  1. SELÇUK,LU dedi ki:

    yedi uyuyanlar yolumuzda çok geniş…motorsikletle bile gitmek zor o yolda……

  2. Ceylan dedi ki:

    Yani belediye başkanı yıllardan beri daglara yol yapyanlar yapacagına, turizme el atıp efes ve yedi uyuyanlar yollarına bir el atsaydı.

  3. 9 Eylul Ali dedi ki:

    Yol kenarındaki kürleri, bitkileri temizleseler görüş açılır, yolu genişletmeseler de olur…

  4. APASASLI 35920 dedi ki:

    tek çare tek yön sistemi yoksa daha çokkkkk kaza olur…

  5. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    ne biçim milletiz kazaya gidenler o armut bahçesini siz mi ektiniz daldınız toplamaya yuhhhhhhhhh kaza yapanlara yardım etseydiniz