site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yaz Futbol Okulu Şenlik Havasında geçiyor

Yaz Futbol Okulu Şenlik Havasında geçiyor
30.07.2015
A+
A-

Selçuk Efes Belediye Spor Yaz Futbol Okulu Şenlik Havasında geçiyor

Selçuk Efes Belediye Spor kulübü tarafından düzenlenen ve Haziran ayının ikinci haftasından itibaren yoğun bir ilgi ile start alan Yaz Futbol Okulu çalışmaları şenlik havasına dönüştürüldü.

2003 doğumlu çocuklarımızdan 2009 doğumlu çocuklarımıza kadar tüm yaş gruplarında çocukların katılabildiği Selçuk Efes Belediye Spor Yaz Futbol Okuluna şu ana kadar 105 gibi çok yüksek bir katılımın olması kulüp yetkililerinin gurur kaynağı olarak görülüyor. Çeşitli etkinlikler ile çocukları mutluluğunu en üst noktaya çıkarma hedefinde olunan spor okulunda, ara ara çalışmalar sonrası sporculara karpuz, kavuz, şeftali gibi meyveler ikram edilerek çocukların neşelerine neşe katılıyor. Ayrıca çevre ilçelerden davet edilen çeşitli spor kulüpleri spor okullarının öğrencileriyle dostluk ve kaynaşma karşılaşmaları oynama gibi etkinlikler ile çocuklarımızın heyecanlarına, mutluluklarına en üst katkının yapılması hedefleniyor. Çalışmaları ve etkinlikleri tribünden yakınen takip eden veliler, çocuklarına gösterilen yakın ilgi ve verilen kaliteli eğitimden çok memnun kaldıklarını, bu ortamı sağlayan Selçuk Efes Belediye Spor yetkililerine çok teşekkür ettiklerini dile getiriyorlar.

Görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Belediye Spor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan Meler; “Spor okulu çalışmalarımızda aileler ve çocuklarımız ile iç içe çok güzel bir ortam oluşturduk. 100 den fazla çocuğumuzla tek tek en iyi şekilde ilgilenmeyi ve onların mutluluğunu en üst seviyeye çıkarmayı hedef ediniyoruz. Hedefimiz doğrultusunda şenlik havasında etinlikler düzenliyoruz. Sonrasında çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizim en önemli motivasyon kaynağımız oluyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta Çamdibi İdman Yurdu spor okulu öğrencileriyle dostluk ve kaynaşma karşılaşması yaptık. Harika bir gündü, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Etkinliklerimiz kapsamında 30 Temmuz perşembe günü saat 18.30 da bir diğer Selçuk kulübümüz olan Selçuk Gençlik Spor ile, 6 Ağustos perşembe günü sabah 09.00 da İzmirden dost kulübümüz Genç Özgür Spor ile ve 7 Ağustos Cuma günü sabah saat 09.00 da bir diğer dost kulübümüz Ödemiş Gençlik Spor dostluk ve kaynaşma müsabakaları oynayacağız. Etkinliklerimize tüm Selçuklu spor severleri bekliyor, çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmalarını istiyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Destek olan, yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.