site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yaya kaldırımsız kaldı

Yaya kaldırımsız kaldı
30.12.2014
A+
A-

yaya-kaldirimsiz-kaldi (1)

Kobuleti caddesini kullanarak çarşı merkezine gidip gelen 14 Mayıs Mahallesi sakinleri kaldırımlarda yürüyecek yer bulamıyorlar.

Daha önce alınmayan çöpler nedeni ile gündeme gelen 14 Mayıs Mahallesi şimdide işgal altındaki kaldırımları nedeni ile haber konusu oldu. ‘Muhtarımız, Belediye Başkanımızın babası olmasa kasıt arayacağız’ diyen 14 Mayıs Mahallesi sakinleri işgal altındaki kaldırımlar nedeni ile yolda yürümek zorunda kaldıklarını, başta bebek arabalı aileler olmak üzere bütün vatandaşların tehlike altında olduğunu söyleyerek Belediye Başkanlığının ilgisini beklediklerini ilettiler. Reklam tabelaları, banklar, ağaçlar, elektrik direkleri ve traktörlere ait tarım aletleri nedeni ile kaldırımda yürümenin imkansız olduğu Kobuleti caddesinin yoğunluğuna birde mahalle sakinlerinin park ettiği araçlar eklenince tek şerit kalan yolu yaya ve motorlu araçlar beraber kullanmak zorunda kalıyorlar. Uzun süredir bu durumda olan caddede yaşanan sorun yağmurların artması ile tekrar gündeme geldi. Özellikle akşam iş çıkışında yoğun olan trafiğe birde yetersiz aydınlatma eklenince yolda yürüyenleri bekleyen tehlike daha da vahim bir hal alıyor.

yaya-kaldirimsiz-kaldi (2)

yaya-kaldirimsiz-kaldi (3)

yaya-kaldirimsiz-kaldi (4)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    her şey sırayla olur yakında orası da düzeltilir merak etmesinler

    1. Anonim dedi ki:

      Siz Belediyenin günahlarını kapatmak için daha çok uğraşacaksınız….

  2. Anonim dedi ki:

    SAYIN BAKICI BU GÜN TAŞERON PERSONELİN TÜMÜNE NEDEN İŞE GELMEYİN DENDİ. BU GÜNE KADAR YAŞANMAMIŞ BİR OLAY BU GÜN NEDEN YAŞANDI. İHALE BİTİŞ TARİHLERİ BELLİ İDİ NE YANİ GÜNDE 20 TANE İHALE OLUYORDUDA YETİŞMEDİMİ. YOKSA İŞTEN ÇIKARILACAKLARIN LİSTESİMİ YETİŞMEDİ. YAZIKLAR OLSUN.

    1. selçuklu dedi ki:

      dostum sen onu yalnış duymuşun belli işten kimse çıkarılmadı herkes çalışmasına devam ediyo küfür edenler bile devama ediyo

  3. kemal yıldız dedi ki:

    burası yıllardır bu şekilde ayrıca selçukun neresi düzgün ki bu yol kaldırımlar düzgün olsun.