site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yaşınoğlu, Aqua Fantasy Aqua Park’a Sponsor Oldu

Yaşınoğlu, Aqua Fantasy Aqua Park’a Sponsor Oldu
22.04.2013
A+
A-

aqua-fantasy-yasinoglu

Tire’nin köklü firmalarından olan Yaşınoğlu, emin adımlarla ilerlediği markalaşma yolunda bir atılım daha yaptı ve Aqua Fantasy Aqua Park ile yapılan protokolle Aqua Park çalışanlarının üniforma sponsoru oldu.

2000 yılında açılan ve sezon boyunca yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 500 bin ziyaretçiyi ağırlayan Aqua Fantasy Aqua Park personeli, kendi logolarının yanında artık üniformalarında Yaşınoğlu logosunu taşıyacaklar. 1984 yılında Tire’de kurulan ve bugün süt sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Yaşınoğlu, İzmir merkez ve Kuşadası Bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Ege’de tanınan bir marka haline geldi.

Uzun yıllardır uyguladığı AR-GE ve PR çalışmalarına son zamanlarda daha da hız veren Yaşınoğlu, Aqua Park ile birlikte yepyeni bir tanıtım çalışmasına imza attı. Türkiye’nin her yerinden birçok ziyaretçiye hizmet veren Aqua Park personeli, Yaşınoğlu logosunu taşıdıkları şık üniformalarıyla sezon boyunca tanıtım da yapmış olacaklar.

“AQUA PARK’IN KAPILARI, YAŞINOĞLU’NA SONUNA KADAR AÇIK”
Aqua Fantasy Aqua Park Genel Müdürü Muharrem Atilla, Yaşınoğlu’nun güvenilir ve köklü bir firma olduğunu vurgulayarak, “Yaşınoğlu gibi köklü bir firma ile çalışmak bizim için de onurdur. Aqua Fantasy Aqua Park olarak dünyanın en güvenilir su parklarından biriyiz ve çalıştığımız firmalar da bizim için son derece önemlidir. Yaşınoğlu ile ortaya koyduğumuz bu çalışmayla kurduğumuz ilişkinin devamı gelecektir.” Şeklinde konuştu.

Son PR atılımıyla Aqua Park’ın kapılarını aralayan Yaşınoğlu’nun ürünlerini, ilerleyen zamanlarda Aqua Park’ta bulmak da mümkün gibi görünüyor.
Ercan ÇELİK / HaberTire

aqua-fantasy-yasinoglu3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.