site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yaşayan Çınar’dan “Son İmza”

Yaşayan Çınar’dan “Son İmza”
07.03.2020
A+
A-

Niyazi BAKICI, sağlık nedenlerinden dolayı kurucusu olduğu Türk Hava Kurumu Selçuk Şube Başkanlığından ve THK Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

14 Mayıs Mahallesinde 6 dönem muhtarlık yapan, öncesinde çeşitli meslek oda kurucu ve başkanlıkları ile Demokrat Parti (DP) ve 12 Eylül sonrası Turgut SUNALP’ in Genel Başkanlığını yaptığı Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Selçuk İlçe başkanlığı görevlerinde de bulunan ilçenin yaşayan tarihi Niyazi BAKICI attığı bu son imzayla kurumsal çalışmalara veda etti.

Niyazi BAKICI kurucusu olduğu Selçuk THK’ daki görevini bırakırken ; “ Sağlık nedenlerimden dolayı (görme problemi) dolayı görevimi yürütemez oldum. Bu nedenle sizlerin sorumluluk almasını istiyorum. Sorumluluktan kaçmak olmaz. Kaçanların mutlaka bir yanlış işi vardır. Yine biriz, beraberiz ” dedi. Selçuk için bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ve THK’nın Selçuk’ta yeniden açılmasını sağladığı için BAKICI ya teşekkür eden Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri THK Selçuk şubesinde yapılan toplantı sonrası birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ŞUBE 5 YIL KAPALI KALMIŞTI
30 Eylül 2011 tarihinde kapanan THK Selçuk Şubesi, Niyazi BAKICI’nın şahsi girişimleriyle ilçe kaymakamı Ayhan BOYACI ve bir önceki dönem Selçuk Belediye Başkanı olan oğlu Dr. Zeynel BAKICI’’ nın katkılarıyla 16 Nisan 2016’da yeniden faaliyete başlamıştı.
Genel kurul yapılıncaya kadar Selçuk şubesinin başkanlığını THK Selçuk Şube başkan yardımcısı Yönetim Kurulu üyesi Halil DÜZTAŞ tarafından sürdürülecek.
Kaynak: Efes Haber
https://www.facebook.com/efes.haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.