site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yaşar Yılmaz’dan Denktaş’ın Ölüm Yıldönümü Mesajı

Yaşar Yılmaz’dan Denktaş’ın Ölüm Yıldönümü Mesajı
14.01.2013
A+
A-

yasar-yilmaz

MHP İzmir İl Yöneticisi Yaşar Yılmaz Büyük Dava adamı Rauf Denktaş’ı Ölümünün birinci Yılında yaptığı basın açıklaması ile andı.

Yaşar Yılmaz yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; ‘‘Kıbrıs davasının kahramanı, KKTC’nin kurucusu, Kıbrıs Türk halkının değerli devlet adamı, ulusal mücadele lideri Rauf Denktaş’ın ölümünün birinci senesinde rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Sadece Kıbrıs Türk halkının değil Türk Ulusu’nun yetiştirdiği en kıymetli önderlerden biri olduğu hiç tartışmasız milletimizce kabul edilmiştir. Rauf Denktaş’ın Türk Milleti için özelliklede Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için büyük zorluklara göğüs gererek fedakârca yaptığı mücadelesini ve hizmetlerini unutmak mümkün değildir. Rauf Denktaş kişiliği, cesareti ve üstün nitelikleriyle Türk ve Müslüman dünyasının unutulmaz liderleri arasında yer almaktadır. Onun hayatındaki en mutlu an sanırım yıllarca mücadelesini verdiği, KKTC devletini kurup, Kurucu Cumhurbaşkanı olarak görev yapmasıdır. Acılar ve mücadelelerle yoğrulmuş hayatı 13 Ocak 2012 tarihinde son bulurken gerinde Kıbrıs Türklüğüne ömür boyu sürecek bir mücadele azmi bırakmıştır. Türk Milleti seni hiç unutmayacak ve unutturmayacaktır. Rauf Denktaş’ı ölümünün birinci yılında saygı, rahmet minnet ve şükranla anıyoruz ’’ dedi.
rauf_denktas

 

YORUMLAR
  1. ali yılmaz dedi ki:

    sayın hocam eski bir öğrenciniz olarak size selamlarımı saygılarımı sunuyorum sizin gibi dürüst birini siyasette görmek çok güzel ve çok sevindim demek ki daha memlekette halen güvenilecek siyasetçiler var. keşke bu ilçenin senin gibi bir belediye başkanı olsa.

    1. BOZO dedi ki:

      MEKANIN CENNET OLSUN DENKTAŞ. KIBRIS TÜRKLÜĞÜ İLELEBET VAR OLACAKTIR. HOCALARIN HOCASI YAŞAR HOCAMA DA SAYGILAR. KENDİSİ SELÇUK İÇİN NİMETTİR.

  2. ALİ KÖYYERLİ dedi ki:

    MEKANIN CENNET YATTIGIN YER NUR OLSUN KIBRISIN BAŞBUĞU
    YAŞAR BAŞKANIMIZDANDA ALLAH RAZI OLSUN AĞZINIZA SAĞLIK HOCAM

  3. Anonim dedi ki:

    ben bir tek hoca tanırım oda yaşar hoca.hakkın yolunda halkın yanında tam bir türk milliyetçisi.yumurtacı vefanın hakkından gelirse yaşar hocam gelir.. gerisi hikaye.

  4. Ali ÖZDEMİR dedi ki:

    Ruhun Şad Mekanın Cennet olsun Sayın Denktaş.Değerin daha sonra daha iyi anlaşılacak

  5. Anonim dedi ki:

    seninleyiz hocam

  6. hasan demir dedi ki:

    ruhu şad mekanı cennet olsun.yukarıdaki yorumlara katılmamak mümkün değil,umarım sizin gibi değerli bir insanı başkan olarak görmek bizlere nasip olur .

  7. murat güzel dedi ki:

    mekanı cennet olsun.hocam adaylığınız konuşuluyor inşallah gerçek olur.

  8. öğrencin dedi ki:

    kimileri öcalanı nasıl çıkarırım derdinde başka birileri öldürülen pkk lıların taziyelerinde…akp-chp rol paylaşmiş kolkola yürüyor..kalan tek kale mhp.vatanını,milletini en önemlisi atasını düşünen tek oluşum mhp.ruhun şad olsun,FATİH,YAVUZ,SÜLEYMAN,ATATÜRK,TÜRKEŞ,ELÇİBEY,DENKTAŞ ve tüm türk başbuğları.son sözü türk milleti söyler bunu kimse unutmasın.yaşar hocam senınde yolunu yüce rabbim sonuna kadar açık etsin..ALLAH utandırmasın.öğrencilerin sana yeter.