site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yarının Büyüklerine Trafik ve Çevre Bilgisi Eğitimi Verildi

Yarının Büyüklerine Trafik ve Çevre Bilgisi Eğitimi Verildi
06.04.2017
A+
A-

Okul öncesi ve İlkokul öğrencilerine yönelik, Trafik bilincinin kazandırılması kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ve TÜSEKON işbirliği ile hazırlanan eğitim projesinin startı pazartesi günü Turizm Otelcilik lisesinin konferans salonunda verildi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, Şube Müdürü Serkan Kütükcü, ilçemizdeki sürücü kursu temsilcileri birçok okul müdürü ve Tepeköy Sürücü Kursu Kurucusu, (BASKEF) Batı Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Hakan Göllücelioğlu katıldı. Proje kapsamında Türkiye genelinde 6.5 milyon ilçemizde ise 2400 öğrenciye bu eğitim verilecek. Programda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut bu projenin ülkemizdeki trafik bilincini arttırması açısından önemli olduğunu ve ülkemizde trafik kazalarının en aza indirilmesi için trafik bilincinin küçük yaşlarda aşılanması gerektiğinin altını çizdi. BASKEF Başkan yardımcısı Hakan Göllücelioğlu ise yaptığı konuşmada söyle dedi: “Ülkemiz genelinde tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine Trafik Kuralları ile Trafikte uyulması gereken davranışların öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda öğrencilerin zihinlerine yerleştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğümüz ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonumuz TÜSEKON arasında sosyal sorumluluk projesi olarak imzalanan protokol çerçevesinde “Trafik Bilincini Arttırmak ve Farkındalık Yaratma ” amaçlı eğitimler verilmesi hedeflenmiştir.

29 Martta başlayan eğitimlerde kullanılmak üzere genel müdürlüğümüz ve TÜSEKON tarafından yürütülen ortak bir çalışmanın sonucunda hazırlanan sunumlar tüm eğitimcilerimize dağıtılarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ulaşması sağlanmıştır. Projenin Ülkemize, yarının teminatı sevgili çocuklarımıza ve eğitimcilerimize hayırlara vesile olması temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunarım” diye konuştu.

Programa katılan çocuklara ilk eğitimi Tepeköy sürücü kursu Kurum Müdürü Trafik ve Çevre Bilgisi Eğitmeni Gül Göllücelioğlu tarafından verildi. Çocukların programa yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Ayrıca program sonunda eğitime katılan öğrencilere günün anısına İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından sertifika verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.