site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yardım Tırı Efes Selçuk’tan Yola Çıktı

Yardım Tırı Efes Selçuk’tan Yola Çıktı
28.01.2020
A+
A-

Merkez üstü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve bölgeyi etkisi altına alan 6,8 büyüklüğündeki deprem felaketinin hemen ardından Efes Selçuk Belediyesi’nin çağrısı üzerine harekete geçen Efes Selçuk halkı, depremzedeler için tek yürek oldu. İlçe halkının seferber olduğu ve Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce toplanan yardımlar tırla Efes Selçuk’tan yola çıktı.

EFES SELÇUK HALKI ELAZIĞ DEPREMİ İÇİN TEK YÜREK OLDU

24 Ocak akşamı büyük korku yaşayan Elazığ ve bölge halkına tüm Türkiye’den olduğu gibi Efes Selçuk’tan da yardım eli uzandı. Depremin hemen ardından Efes Selçuk Belediyesi’nin çağrısı ile harekete geçen ilçe esnafı ve ilçe halkı, Elazığ’a dost eli uzatmak için seferber oldu. Toplanan yardımları büyük özveri ile Tır’a yükleyen Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Elazığ ve bölge halkı için yola çıktı.

Yardım tırını Efes Selçuk Belediye Başkan Vekili Dilek Yavaş Yolcu, Belediye Başkan Yardımcıları Bilgi Keskin ve Şerafettin Budak, CHP Belediye Meclis Üyesi Güllü Kartal uğurladı.

BAŞKAN SENGEL, EFES SELÇUK HALKI ADINA MEKTUP GÖNDERDİ

Yaşanan bu felaketin ardından hissettiklerini kaleme alan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yola çıkan yardım Tır’ı ile birlikte ilçe halkı adına mektup da gönderdi. Başkan Sengel, felaketi yaşayan dostlarına şöyle seslendi: “Nasıl başlayacağımızı söze bilemiyoruz… Mektubumuzu kim açar okur bilemiyoruz. O yüzden Merhaba Dost… Evet dost, acınız acımızsa eğer; yüreğimiz dağlanıyorsa sizinle bir, kalbimiz sıkışıyorsa yaşadıklarınıza;

Merhaba Dost…

Küçük bir katkı Efes Selçuk’tan size… Gönül neler yapmak istemez ki; gelip ellerimizle yığınları itmek; bebeleri, anaları, çocukları tüm herkesi kurtarmak… Sarılmak size sımsıkı; kalp ağrımızı paylaşmak… Ve daha niceleri… Dostumuz, dostlarımız; arada kilometreler olsa da aşağıda verdiğimiz telefonlardan bize ulaşın; elimizden ne geliyorsa biz hazırız. Gönderdiğimiz paketler; Efes Selçuk’ta yüreği sizle bir olan, vicdanı ‘Elazığ’da Deprem’ haberini aldığı andan itibaren tir tir titreyen insanlar tarafından hazırlandı… Ve halen daha hazırlanmaya devam ediyor; daha size gelecek çok Tır’ımız olacak. Çünkü biz, yüreği ELAZIĞ ile dağlananlar; sizin için tek yürek olmuş haldeyiz… Efes Selçuk’tan size sımsıkı sarılıyoruz Dostlar… Acınız, Acımızdır…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.