site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yaratıcı Drama Atölyesi İçin Başvurular Başladı

Yaratıcı Drama Atölyesi İçin Başvurular Başladı
01.03.2013
A+
A-

yaratici-drama-atolyesiSelçuk Belediyesi tarafından 12-14 yaş arasındaki bireylere Selçuk- Efes Kent Belleği Merkezinde Yaratıcı Drama Eğitimi verilecek.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenlerinden Pelin Korkut gençlerin iletişim becerilerini geliştirmek, kendilerini özgürce ifade etmelerini sağlamak, sosyal uyum gücünü artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için yaratıcı drama eğitimi verecek.

12-14 yaş arası gençleri kapsayan bu eğitim toplam 40 kişi ile sınırlandırılacak. İki gruba ayrılarak haftada birer saat olmak üzere toplam 12 saat eğitim verilecek. Bu eğitime katılmak isteyen gençler 26 Şubat ile 4 Mart 2013 tarihleri arasında Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğüne başvurabilecek.

Yaratıcı Drama Eğitim Programının çocukların yaş ve seviyelerine uygun olarak hazırlandığını dile getiren Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Eğitmeni Pelin Korkut “ Eğitim sayesinde çocuklarımız yaşayarak, eğlenerek bir şeyler öğrenecekler. Eğitimimiz ısınma, oynama, doğaçlama, oluşumlar ve değerlendirme gibi aşamalardan oluşacak. Bu eğitimde amacımız çocukların yaratıcılık ve estetik gelişimini sağlamak, eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmek, sosyal gelişim, iletişim becerilerini ve hayal gücünü geliştirmek, kendilerini tanımalarını sağlamak. Gençlerimizin yetişkin olmaya adım attıkları bu önemli yaşlarda verecek olduğumuz bu eğitim çok önemli. Bu yüzden çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayacak bu önemli eğitime bekliyoruz” dedi.

Eğitimin sonunda ise 10 Haziran Pazartesi günü Ünlü Yazar Mavisel YENER “Kayıp Kitaplıktaki İskelet” kitabı ile yaratıcı drama atölyesinde çocuklarla buluşacak.
yaratici-drama

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.