site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

‘WhatsApp’ı bırakın, Signal kullanın’

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’u da geçerek dünyanın en zengin ismi olmayı başaran çılgın iş adamı Elon Musk, WhatsApp’ın çok tartışılan Facebook’a veri paylaşımı kararının ardından büyük tepki gösterdi; “WhatsApp’ı kullanmayın” dedi.

‘WhatsApp’ı bırakın, Signal kullanın’
10.01.2021
A+
A-

WhatsApp’ın Facebook ile kullanıcıların verilerini paylaşacağının ve bu konuda kullanıcıların zorunlu tutulacağının ortaya çıkmasının ardından tepkiler büyüyor. 8 Şubat tarihinden itibaren WhatsApp’ın Facebook’a kişisel verilerini paylaşmasını kabul etmeyenler uygulamaya giremeyecek.

Elon Musk da tam bu noktaya karara sert tepki göstererek alternatif uygulamalara yönelinmesi çağrısında bulundu. Twitter’dan açıklama yapan Musk, ‘Signal kullanın’ demekle yetindi.

Use Signal

Diğer bir deyişle WhatsApp’ın bırakılmasını tavsiye eden Musk, alternatif bir iletişim aracı olan Signal’i tavsiye etti.

AVRUPA BİRLİĞİ’NDEKİ ÜLKELERE ZORUNLU OLMAYACAK

WhatsApp’ın yeni kararı tüm dünyada uygulanacak, ancak Avrupa Birliği ülkeleri bu konuda serbest olacak ve kuralları kabul etme konusunda zorunlu tutulmayacak.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.