site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

WhatsApp sohbetleri Google Drive’a nasıl yedeklenir?

Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma platformlarından WhatsApp, yeni özelliklerle her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Diğer yandan WhasApp mesajlarının yedeklenmesi de ayrı bir önem taşıyor. Peki WhatsApp sohbetleri Google Drive’a nasıl yedeklenir?

WhatsApp sohbetleri Google Drive’a nasıl yedeklenir?
10.01.2021
A+
A-

WhatsApp yazışmalarını Google Drive’a yedeklemenizle birlikte herhangi bir telefondan dilediğiniz zaman bu yedek dosyaya ulaşabilirsiniz. Yedeklemeyi günlük, haftalık ve aylık yapabilirsiniz. Böylece her seferinde yedeklemek için manuel müdahaleye ihtiyacınız kalmaz. WhatsApp mesajlarınızı Google Drive’a yedeklemek için ise şu adımları izleyin:

WhatsApp’ı açın. Diğer seçenekler > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği > Google Drive’a yedekle’ye dokunun. Bir yedekleme sıklığı seçin. Sohbet geçmişinizi yedeklemek istediğiniz Google hesabını seçin.

Bağlı bir Google hesabınız yoksa sorulduğunda Hesap ekle’ye dokunun ve hesap bilgilerinizi girin. Yedekleme işlemlerinde kullanmak istediğiniz ağı seçmek için Yedekleme bağlantısı’na dokunun.

Önemli hatırlatma: Hücresel veri ağı üzerinden yedekleme yapmanın ek veri ücretlerine neden olabileceğini lütfen unutmayın.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.