site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vicdansız Sürücü Bu Halde Bırakıp Kaçtı

Vicdansız Sürücü Bu Halde Bırakıp Kaçtı
12.09.2013
A+
A-

kaza-selcuk-izmir (2)

İzmir’in Selçuk İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza da Motora çarpan ise araç olay yerinden kaçarak çarptığı kişiyi adeta ölüme terketti.

Selçuk İstikametinden Kuşadası yönüne doğru ilerlemekte olan Ramazan Uçbay İdaresinde 35 LDP 81 plakalı motosiklet sürücüsüne yine aynı yöne giden Beyaz Linea bir araç Efes kavşağı yakınlarında arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Ramazan Uçbay motoruyla birlikte 20-30 metre sürüklendi. Motosiklet sürücüsünün kask kullanmasından dolayı kaza ucuz atlatıldı. Arkadan çarpan Beyaz Linea araç ise hızla olay yerini terk ederek çarptığı kişiyi adeta ölüme terk etti. Vicdansız şoförün çarpıp tek ettiği kazazedeye Dutlu yolda bulunanlar ilk yardımına koşarak olay yerine emniyet ve sağlık ekiplerinin gelmesini sağladılar.

Kazanın ardından motosiklet sürücüsü Ramazan Uçbay Selçuk Devlet Hastanesine kaldırılırken, vücüdunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve yaralar oluştu, arkadan çarpan vicdansız sürücü ise kayıplara karıştı.

Olayla ilgili araştırma devam ediyor. Beyaz Linea marka araç her yerde aranıyor.

kaza-selcuk-izmir (1)

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bu kadar alçakça bir davranış olamaz.yazıklar çarpıpta kaçana
    kendide bir gün benzerini bulur elbet

  2. 9 Eylül Ali 2 dedi ki:

    o günün o saatin kamera kayıtlarını incelesinler o zaman.Pamucak kavşağında ki belki o vicdansız bulunur ve cezası verilir.

  3. selçuklu dedi ki:

    gelmiş geçmiş olsun allah beterinden korusun işallah fakat başlarına bu olay gelen bir insan aynı şeyi neden bir başkasına yapıyor anlamış değilim dün arkadaşın kuzenide selçuk içinde bir bisikletliye çarpıp neden kaçmış acaba…..