site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Versatil Kalem Çeşitleri

Versatil Kalem Çeşitleri
29.10.2019
A+
A-

Son dönemlere damgasını vuran ve her geçen gün daha da çeşitlenerek pek çok kişi tarafından tercih edilen versatil kalem modelleri aslında uçlu kalemlerdir. Arka kısmından ya da uç kısmından uç takılarak kullanılan bu kalem modelleri uç çeşitlerine göre değişiklik gösterir. Özellikle de öğrencilerin bir hayli dikkatini çeken bu kalem modelleri, kırtasiyelerin de gözde ürünleri içerisinde yer alıyor.

Versatil kalem aynı zamanda halk dilinde basmalı kalem olarak da adlandırılır. Okul ihtiyaçları listesi hazırlanırken en üstlerde yer alan basmalı kalem modelleri her geçen gün daha fazla çeşidiyle herkesin aşina olduğu modeller olmaya başlıyor. Bu kalemler hem ders amaçlı ve yazı yazma amaçlı hem de çizim için rahatlıkla kullanılabilir.

Versatil Kalem Beklentileri Karşılıyor
Versatil kalem ihtiyaç duyulan tüm beklentileri karşılamaya yeten bir kalem türüdür. Çocuklar tarafından da yetişkinler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. İster ucu ile birlikte set şeklinde isterseniz de tek şekilde https://www.kayakirtasiye.com.tr/versatil-kalemler adresinden satın alabilirsiniz. Dilediğiniz ödeme seçeneğinden faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.