site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vefa Ülgür’den delege seçimleri açıklaması

Vefa Ülgür’den delege seçimleri açıklaması
11.10.2017
A+
A-

Selçuk eski Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür CHP Selçuk İlçe Örgütünün Atatürk Mahallesi delege seçimleri iptal açıklamasına kendi sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Hüseyin Vefa Ülgür’ün sosyal medya sayfasında ki konu ile ilgili paylaşımı şu şekilde;

KAMUOYUNA DUYURULUR

CHP Selçuk İlçe Örgütünün 10 Ekim Salı günü(bugün) saat 17.50’de Atatürk Mahallesi delege seçimlerinin itirazlar sonucu iptal edildiği ve 15 Ekim 2017 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında yeniden yapılacağı şeklindeki mesajı ile ilgili olarak;

*Atatürk Mahallesi seçimlerine birkaç partilimiz tarafından itiraz edildiği doğrudur. İlçe Başkanlığından aldığım bilgiye göre bu itirazlar İlçe başkanlığınca kabul edilmiştir.

*İlçe Yönetim Kurulunun bu kararı 5 gün içerisinde İl Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilip kesin olarak karara bağlanacaktır. İl yönetim Kurulunun kesin olarak vereceği kararı beklemeden ilçe başkanlığınca böyle bir açıklama yapılması hatalıdır.

Kaldı ki Parti Tüzüğümüze göre yapılan itirazlar birkaç delegenin seçimine neden olan oy pusulaları ile ilgili olduğu için itirazlarda o pusulaların yeniden incelenmesi ve değerlendirilmesi söz konusu olacaktır. Dolayısıyla seçimlerin tekrarlanma ihtimali Tüzük ve Yönetmeliklere göre mümkün değildir.

Parti ve ilçe kamuoyuna duyururum. Saygılarımla

HÜSEYİN VEFA ÜLGÜR

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.