site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vefa Ülgür: Kimseyi üzmeye gelmiyoruz

Vefa Ülgür: Kimseyi üzmeye gelmiyoruz
23.03.2024
A+
A-

Seçildiğinde hayata geçireceği projeleri, basın mensupları ve halkın soruları ile birlikte yanıtlayan Selçuk Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür, “Belediyeye sürekli işçi alıyorlar. Kimse endişe etmesin. Kimseyi üzmeye gelmiyoruz. Birlikte daha iyi bir Selçuk yaratmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.
Selçuk Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür, basın mensupları ve halkın geniş katılım gösterdiği toplantı ile projelerini paylaştı. Selçuk’un üzün süredir belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını, belediyenin de sorunların en büyük kaynağı olduğunu savunan Ülgür, “Belediyenin sorunlarını çözdüğümüz anda kentin de sorunlarını çözmüş olacağız. 2 Nisan’dan sonra bizi sahada göreceksiniz. Biz kimseyle kavga etmeye kimseyi işinden etmeye gelmiyoruz. Aksine görev tanımlarına göre ücretlerimizi de değiştireceğiz. İşçilerimize en az iki asgari ücret düzeyinde maaş ödeyeceğiz” diye konuştu.

BELEDİYE VE SİYASETİ AİLE YÖNETİYOR
Selçuk’ta daha önce 15 yıl belediye başkanı olarak görev yaptığını anımsatan Hüseyin Vefa Ülgür, seçim yarışının adil yapılıp yapılmadığı yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi:
“Şu anda iktidar sahipleri olan kişileri bulundukları koltuklara taşıyan benim. Selçuk’un en büyük sorunu bir aile. Önce belediyeyi tekleştirdi, yetmedi SEGEM gibi ADD gibi kuruluşları da yakınları eliyle yönetmeye kalktılar. O da yetmedi partiyi de tek elden yönetmeye başladılar. Çok canımı yakmaya çalışıyorlar, çok ahlak dışı saldırıyorlar. Ben bunları hak etmiyorum. 15 yıl bu şehirde namusumla görev yaptım. Kardeşim 15 yıldır ne iş yapıyorsa halen aynı işi yapıyor. Benim ailemden hiç kimse ne belediye ile bir iş yaptı ne de belediye olanaklarını kullanarak bir yere geldi. Sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden bel altı çalışmalar yapılıyor. Son günlerde seçimi kaybetmenin hırsıyla daha çok saldıracaklar. Belki de hayal bile edemeyeceğimiz işler yapacaklar. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar teslim olmak niyetinde değilim.

ŞU ANDAKİ PARTİMİZ SELÇUK
Selçuk’un çok genç bir belediye olduğunu, siyaseten en çok ödüllendirilen kişinin kendisi olduğunu belirten Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Selçukluların Sezar’ın hakkını Sezar’a verdiğini yaşayarak öğrendim. Bizim şu andaki sloganımız, partimiz Selçuk. Selçuk’un problemlerini çözmek için yola çıkmışız. Dayanışma içinde Selçuk’un kaynakları ile Selçuk’un sorunlarını çözeceğiz. Haddimi bilirim. Belediye başkanlığı adaylığım ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne had bildirmek amacında değilim. CHP, Türkiye’nin en önemli siyasi kurumlarından biridir. Atatürk’ün oturduğu koltuğa oturanları sorgulamak, yargılamak haddim değil. Geçen gün burada partinin üst düzey yetkilisinin yaptığı gibi saygısızlık yapmak istemiyorum. Siyasal partiler bizim sorunlarımızı öncelemediler. Ciddi sorunlarımız var. Bir haftadır burada milletvekilleri geziyor. Genel başkan gelecek. Keşke bu sayın yöneticiler, sayın genel başkan aday adaylığı sürecinde, dertlerimizi anlatmaya gittiğimizde Ankara’da bize yarım saatlerini ayırmış olsalardı. Elimde raporlarla, anketlerle gittim, dinlemediler. Bir beni değil, diğer aday adayı arkadaşlarımı da dinlemediler. Onlara da zaman ayırmadılar. Ama şimdi görüyorum zamanlarını Selçuk’a ayırdılar. Eşit yurttaşlık hakkından sayın milletvekili ve genel başkanın bizi mahrum ettiğini düşünüyorum. Eleştiriyorum bunu. Bu büyük bir hata. Mevcut belediye başkanı ile eşit yurttaşlık hakkına sahibiz. Hadi bana bir kulp buldular. Hasan Uysal arkadaşımızı bir gün dinlediler mi? Dinlemediler. Bizim derdimiz Selçuk. Çöpümüz alınmıyor arkadaşlar. Binlerce yıllık tiyatronun olduğu bir şehirde yaşıyoruz biz ve bir tiyatro salonumuz yok. Neden milletvekilleri o zaman yoktu? Neden sormadılar bunu belediye başkanına? Lafa gelince Selçuk’a aşıklar. Neydi o laf. Asla vazgeçmem. Konak için vazgeçtin, Karşıyaka için vazgeçtin, büyükşehir için vazgeçtin. Yarın milletvekili olmak için vazgeçeceksin. Aslında Selçuk’a hizmet etmekten vazgeçtin” diye konuştu.

APASA PROJESİ HEYECAN YARATTI
Basın mensupları ve Selçuk halkına projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler de veren Selçuk Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür, belediye başkanlığı döneminde başlayan ancak daha sonraki dönemlerde durdurulan APASA Projesi’nin devam edeceğini söyledi. Selçuk turizminde Efes’in yanı sıra şehir merkezini de kapsayan yeni bir güzergah yaratacak projenin, Ayasuluk Kalesi, St. Jean Kilisesi, İsabey Camii, İsabey Hamamları, Artemis tapınağı ve Efes Müzesi’ni de içine alacağını belitti. Ülgür, APASA Projesi’nin Selçuk esnafına turizm alanında önemli bir gelir kapısı açacağını vurguladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.