site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vefa Ülgür Gençlerle Buluşuyor

Vefa Ülgür Gençlerle Buluşuyor
04.02.2014
A+
A-

BASKAN-genclerle-bulusuyor (2)

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, 4 Şubat Salı günü saat 19:00’da Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda gençlerle buluşacak.

Kentin geleceği için bugüne kadar pek çok toplum kesimiyle buluşan ve birlikte karar vermek için toplantılar yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, bu kez gençlerle bir araya geliyor.  “Selçuk için bir fikir de sen ver” sloganı ile gençlerle buluşacak olan Başkan Ülgür, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların fikirleri bizim için her zaman önemlidir” diyerek yaşadığı kent ile ilgili fikrini söylemek isteyen gençlerle 4 Şubat Salı günü bir araya gelerek kentin gelişimi, yönetimi hakkında konuşacaklarını söyledi.  
BASKAN-genclerle-bulusuyor (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    genç yönetimin etkileri sanıyorum bunlar geç kalınmış bir ama çok faydalı bir buluşma devamını da görmek dileğiyle tebrikler. gençlik sorunları nedense hep sosyal demokratların ilgisini çekiyor..

  2. Anonim dedi ki:

    e tabi şimdiye kadar kaybettiklerini tekrar toparlama zamanı. ama zehir gibi bir kuşak geliyor. dolayısıyla nafile. bi faydası olmayacak. zaten kendi fikirlerini söyleyeni de pek sevmez. ondan olmayanı hiiiiiç sevmez 😀

  3. Ömür dedi ki:

    Çok güzel düşünülmüş. Gençlere söz hakkı verip dinlemek lazım. Tüm gençlerin katılması gerekir…

  4. anonim dedi ki:

    Yeni dönemde demek ki gençlere iş verme olacak gibi geliyor.Gençler sözden daha çok başka beklentilerini başkanı bulmuş iken söylesinler.Yoksa bir beş sene beklerler.

  5. erdi dedi ki:

    vefa efendi bugüne kadar nerdeydin, gençlere hep vefasız davranmadın mı kendi partinin gençliğinden başka hangi gençliğin yüzüne baktın. Bu sefer olmaz başkan bu gençler seni sandığa gömecek.
    hatta üzerine zeyneli de katacaklar merak etmeyin.
    gençliğin başkan adayı levent görür çıkın sokaklara biraz sorun gençler kimi istiyor.

  6. Anonim dedi ki:

    Gençlik MHP diyor
    Gençlik Levent Görür diyor

  7. Anonim dedi ki:

    gençlik bu toplantıda düşüncelerini ortaya koydu sorgulanabilen bir başkan istiyor ve sonuna kadar sorguladı, sordu, eleştirdi. keşke düşünüp daha önce siz yapsaydız sayın bakıcı ve görür.

    1. İBRAHİM dedi ki:

      Senin başkanın vefa ülgür 5 sene de bir gençlerle halka seçim var diye buluşur. O da sadece kendi gençleri.
      Ama Levent Görür yılın 365 günü gençlerle birliktedir, onların sorunları ile ilgilenir, onların herşeyine koşar sohbet eder, onlarla birlikte sevinir ve üzülür.
      Vefa gibi yapmacık 5 yılda bir gençlerle buluşan başkan mı.
      yoksa her zaman halkın içinde gençlerin için ve gençlerin başkan adayı olan LEVENT GÖRÜR mü.

  8. özlem dedi ki:

    belediye sitesin den izledim çok beyendim devamı konusunda gençlerin talep yaratması gerektiğini düşünüyorum.mesela muhalif gençler olarak bi toplantıda biz isteyelim. olur dersede ne biliyorsak soralım.

  9. Anonim dedi ki:

    sosyal medyadan izlediğim kadarıyla vefa başkana tebrikler bütün kurumların başkanı gibi konusmaları nerde bizim sosyal demokrat anlayışımız nerde gezideki çok renkliliğe uygun konuşmalar hala seçimlerin bagara cagıra gececeğini(genel anlamda hesap zaten sandıkta sorulacak bunları bagıra bagıra degıl icraatlerinizle anlatırssanız inanın daha iyi olur ) söylüyorsunuz.Gazeteci soru sorarken arkadaki gençlerden birtanesi dalga geçer gibi gülüyor eğleniyor bu davranışı umarım görmüşssünüzdür.