site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vatandaşlarımız AKP’den bıkmış

Vatandaşlarımız AKP’den bıkmış
20.05.2015
A+
A-

SELCUK-halitdalgic (2)

MHP İzmir Milletvekili adayı Halit Dalgıç, Selçuk’ta vatandaşın bu feryadıyla karşılandı.

MHP İlçe Başkanı Levent Görür ile birlikte Selçuk esnafını gezerek dertlerini dinleyen Dalgıç, “MHP sorun yaratmak için değil, çözmek için iktidara talip. Vatandaşlarımız AKP’den bıkmış. Türkiye 8 Haziran’da MHP’nin iktidarıyla uyanacak” dedi.

7 HAZİRAN’da yapılacak genel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren MHP İzmir milletvekili adayı Halit Dalgıç çalışmalarına devam ediyor. Torbalılı genç aday esnafı gezerek onların sorunlarını dinledi.

Halit Dalgıç, “Yeter artık bizi bu AKP iktidarından kurtarın” diyen esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. MHP’nin 7 Haziran’da iktidar olacağını ve şu ana kadar gördükleri teveccühün bunu gösterdiğini ifade eden Dalgıç, “ MHP sorun yaratmak için değil, sorunları çözmek için iktidara talip. Bu nedenle desteğinize ihtiyacımız var. Görüyorum ki artık vatandaşlarımız da AKP’den bıkmış durumda. Türkiye 8 Haziran’da MHP’nin iktidarıyla uyanacak ve güzel günlerin ilk adımını atacak” dedi.

Kriz Türkiye’yi vurdu

Ekonomik krizin tüm Türkiye gibi İzmir’i de ağır bir şekilde vurduğunu, bunu yakından gördüklerini dile getiren Dalgıç daha sonra şunları söyledi: “Esnaf ekonomideki ağır tabloya karşı çok sert tepki veriyor. Bu hemen hemen her yerde karşımıza çıkıyor. Vatandaş 7 Haziran seçimlerinde AKP’den hesap sormaya hazırlanıyor. MHP olarak biz sadece şikâyetleri değil MHP’nin neler yapacağını anlatarak süreci değerlendiriyoruz. Önümüzde yaklaşık 20 gün gibi bir süre var ve herkesime hitap eden partimizin seçim beyannamesini anlatarak seçmenlerimize, halkımıza çok daha geniş bilgileri paylaşacağız. Daha geniş seçmen kitlelerini ikna etmeye devam edeceğiz.”

Halka güven veriyoruz

Dalgıç, Selçuk’ta ki esnaf gezisinin ardından yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi: “Önümüzdeki 20 gün de hem Türkiye’de hem İzmir de MHP’nin çok daha hızlı yükselme süreci yaşanacak. Şu ana kadar MHP duruşuyla ve vermiş olduğu güvenle yükseliş eğilimi içerisindeydi, bundan sonra vaatleriyle de yükseliş içerisinde olacaktır ve bu, şu anki yükselişinden iki kat daha fazla olacak. Türkiye anti demokratik eğilimlere, ekonomik kriz sürecine, toplumsal bölünme sürecine, dış politikada yanlışlık sürecine son verecek bir hamleyi 7 Haziran’da gerçekleştirecek ve 8 Haziran’da daha güvenlik ve huzurlu bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

SELCUK-halitdalgic (1)

SELCUK-halitdalgic (3)

SELCUK-halitdalgic (4)

SELCUK-halitdalgic (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.