site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vatan Partisi Selçuk’ta Net Tavır Aldı

Vatan Partisi Selçuk’ta Net Tavır Aldı
28.08.2015
A+
A-

vatan-partisi-selcuk (2)

Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı Selçuk İstasyon Meydanında yaptığı basın açıklamasında operasyonlar ve şehitler konusunda net tavır aldı.

27 Ağustos 2015 Perşembe günü saat 19.00’da Selçuk İstasyon Meydanında toplanan Vatan Partisi Üyeleri Şehit olan Asker ve Polisler için saygı duruşunda bulundular. Meydanda bulunan su kemerlerine Mustafa Kemal Atatürk’ün kalpaklı resmini asan Vatan Partisi üyeleri adına açıklama yapan VP Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak kafası karışık olan yurttaşları net tavır almaya çağırdı. Medya ve kamuoyunda, gerçekleşen operasyonların saray için yapıldığı vb. söylentilerin dillendirildiği, TSK’nın yalnız bırakılmak istendiğini ve adeta diğer taraf çok masummuş gibi bir algı yaratılmak istediğini söyledi. Ağzından barışı eksik etmeyenlerin her gün asker ve polis kanı döktüklerini hatırlatan Talyak bu süreçte Vatan Partisi olarak her zaman olduğu gibi öncü ve cesur bir partiye yakışır şekilde net tavır alacaklarını söyledi. Gezi direnişinde şehitler verip AKP’ye karşı en karalı muhalefeti yapmış bir parti olarak kendimizden şüphemiz yoktur diyen Talyak “bugün saray değil vatan savaşı verilmektedir” dedi.

BÜYÜK TAARRUZUN YIL DÖNÜMÜ
Büyük taarruzun başlangıcının 93. yıl dönümünde yaşadıklarımız adeta tarihin bir tekerrürüdür. Dün emperyalistlere maşa olan Yunan ve Ermeni kardeşlerimiz nasıl bir hata içine düştülerse bugün Batılı devletler ve Emperyalistlerin maşalığını yapanlar aynı vahim hatanın içerisindedirler. Dün gücü kudreti ile nam salan devletler milletimiz tarafından nasıl denize döküldüler ise bugünde düşman aynı şekilde hüsrana uğrayacaklardır.

MİLLETİMİZİN KAFASI KARIŞIK
Selçuk gibi yurtsever ve aydın bir ilçede dahi önemli ölçüde kafa karışıklığı olduğunu gözlemliyoruz. Oy mevki ve makam için sokaklara dökülüp sahte düşmanlıklar ile oy toplayanlar içinde bulunduğumuz önemli sürece maalesef sessiz kalmaktalar. Bugün görmekteyiz ki geride bıraktığımız seçimler sonrası meclise giren 4 partinin milletimize bir çözüm önerisi yok. Bizler biliyoruz ki Vatan Partisi’nin olmadığı bir parlamentoda milletimiz için bir çözüm üretilemez.

ÖNCÜ VE CESURLARA TEŞEKKÜR
Çağrılarına cevap veren sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlara teşekkür eden Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak Selçuklu yurttaşları Vatan Partisine katılmaya ve destek vermeye çağırdı. Gerçekleşen basın açıklamasına Vatan Partisi üyelerinin yanı sıra; Selçuk Alevi Dernekleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kuşadası Cumhuriyet Kadınları ve Türkiye Gençlik Birliği üyeleri de destek verdiler.

vatan-partisi-selcuk (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.