site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vali Toprak Selçuk’ta Yeni Hizmet Birimlerini Açtı

Vali Toprak Selçuk’ta Yeni Hizmet Birimlerini Açtı
05.06.2014
A+
A-

halk-egitim-acilis (4)

Selçuk’ta hayırsever vatandaş tarafından yaptırılan Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi açılışına ve kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Selçuk Sosyal Güvenlik Merkezi’nin (SGK) resmi açılışı için İzmir Vali Toprak Selçuk’a geldi.

İlk olarak hayırsever İsmail Şahabettin Sarıdede tarafından yaptırılan Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi açılışına katılan Vali Toprak hayırsever vatandaşımız tarafından yapılan bu davranışın herkese örnek olmasını diledi.

Halk eğitim açılışına İzmir Vali Toprak, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Müze Müdürü Cengiz Topal, hayırsever Şahabettin Sarıdede, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda bürokrat ile vatandaş katıldı.

Hayırsever Şahabettin Sarıdede tarafından 225 bin lira bütçe aktarılırken, Özel idare tarafından 263 bin lirası karşılanarak eğitim -öğretime hazır hale getirilen Halk eğitim merkezinin açılışı yapıldı. Yaygın eğitim, hayat boyu öğrenme kapsamında vatandaşların burada çeşitli kurslara katıldığını dile getiren İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı “ Hayırsever vatandaşımızın fikri ve desteği ile açılan Halk Eğitim Merkezi için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışta konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “ Bu açılış ilçemiz açısından önemli. Burada devlet -vatandaş işbirliği vardır. Hem merkezi yönetim, hem yerel yönetim, hem de halkımız işbirliği içerisinde önemli bir çalışma ortaya çıkarmıştır. Dileğimiz bu tür çalışmaların artmasıdır. Biz belediye olarak bize düşen görevi burada en iyi şekilde ortaya koyacağız ve destek olacağız” şeklinde konuştu.

Vali Toprak ise konuşmasında “bu açılışların en önemlisi eğitim yatırımları olduğuna İnanıyorum. Çünkü eğitim bizi geleceğe taşımada en güvenilir yoldur. Ülkemizi dünya arenasında daha iyi bir noktaya getirecek, ekonomik, sosyal ve medeniyet yarışında en üst seviyeye getirecek noktanın eğitimden geçtiğini düşünüyorum. 7’den 77’ye insanların eğitimine önem veren bu tür çalışmalar ve yatırımlar bizim mutluluğumuzu arttırıyor. Eğitim adına atılan bu çalışma içinde emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Eğitim Merkezi açılışında İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı tarafından Halk Eğitim Merkezi’ne maddi ve manevi destekte bulunan hayırsever vatandaş İsmail Şahabettin Sarıdede’ye teşekkür belgesi ve plaket verdi. Ardından Halk Eğitim Merkezi’nin açılış kurdelesi kesilerek kursiyerler tarafından yapılan, resim, çini, el işleri, keçe, örgü işleri ve halı dokuma ile ilgili sergi gezildi.

Halk eğitim açılışının ardından heyet Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptırılan Okul öncesi eğitimin verileceği anaokulu gezerek incelemelerde bulundu.

Selçuk SGK Açılış Töreni Yapıldı

Kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Selçuk Sosyal Güvenlik Merkezinin Resmi açılışı 04 Haziran 2014 Çarşamba günü gerçekleşti.

Açılışa İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Engin Bilgili, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, Selçuk Şoförler ve Otomobilciler Oda başkanı Nihat Uyaroğlu ve Selçuk Otel Pansiyon ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Erdal Subaşı ve çok sayıda bürokrat ile vatandaş katıldı.

Vali toprak açılış konuşmasında “ vatandaşlarımızın hizmete erişebilir ulaşabilir olması gerekiyor. Eskiden bürokrasi dendiğinde “işleri yokuşa sürmek “anlaşılıyordu. Modern yönetim sistemimiz ile amacımız hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürmek, kamu hizmetlerimiz deki anlayışımız insan odaklı olarak devam ediyor. Burada açılışını yaptığımız Selçuk Sosyal Güvenlik Merkezinin de birçok vatandaşımıza hizmet vereceğini düşünüyor hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Toprak’tan Başkan Bakıcı’ya ziyaret

İzmir Valisi Mustafa Toprak Halk Eğitim Merkezi ve SGK’nın açılışının ardından Selçuk Belediye Başkanı Dr. DahiZeynel Bakıcı’yı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İster atanmış olsun, ister seçilmiş olsun hepimiz bize verilen yetkiler çerçevesinde sorumluluklarımızı en iyi şekilde yapmakla görevliyiz diyen Vali Toprak “ Yapacağınız çalışmalarda bizler üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu. Başkan Bakıcı da “sizleri burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Esas olan topluma hizmet, halka hizmettir. Görevimiz süresince tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde halkımızla bütünleşerek en üst düzeyde hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Selçuk’taki 5 yıldızlı yatak sayısını arttırmak, turizmi çeşitlendirerek turist sayısını arttırmak gibi düşünceleri olduğunu söyleyen Vali Toprak Selçuk’taki üniversiteleşme çalışmalarını da desteklediklerini söyledi. Vali Toprak özellikle yurt eksikliğinin giderilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı İzmir Valisi Mustafa Toprak’a teşekkür ederek Selçuk’un yerel değerlerini yansıtan hediyeler sundu.

halk-egitim-acilis (2)

halk-egitim-acilis (1)

halk-egitim-acilis (3)

YORUMLAR
  1. Nuri KESKİN dedi ki:

    Şahabettin bey eğitime yaptığınız katkıdan dolayı sizi tebrik ediyorum.