site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Usta Oyuncu Dormen Selçuk’ta sahne alacak

Usta Oyuncu Dormen Selçuk’ta sahne alacak
09.07.2015
A+
A-

Usta Oyuncu Dormen Selçuk’ta sahne olacak2

Selçuk Belediyesi Ramazan ayının huzur ve eğlence içinde geçmesi için birbirinden farklı organizasyonlar yapmaya devam ediyor. Her gün iftar sofralarıyla toplumsal kaynaşmayı sağlamanın yanı sıra ramazan ayında da vatandaşlarla bir araya gelerek eğlenmesi amaçlanıyor. Ramazan ayı etkinlikleri Selçuklulara hoşça vakit geçirecek gösteri ve usta sanatçıların sahne alacağı tiyatro oyunu ile sona erecek.

Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’ndan gösteri

11 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat 21: 30’da İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu İstasyon Meydanı’nda bir gösteri yapacak. Daha önce 39. Turizm Haftası’nın açılışı dolayısıyla Selçuk’ta bir gösteri yapan grup bu kez Ramazan ayı sebebiyle Selçuklularla buluşacak.

Usta tiyatrocular Selçuk’ta

Ramazanın son günlerinde ise Selçuklu tiyatro severleri muhteşem bir oyun bekliyor. Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın başrolünü oynadığı Moliere’nin ölümsüz eseri “Kibarlık Budalası” adlı oyun 15 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21: 30’da Efes Tiyatro Salonu’nda Selçuklularla buluşacak.

ramazan etkinlik afiş 2015

YORUMLAR
  1. Ramazan Bayram dedi ki:

    İşte Selçuk’ta vatandaş bir ay yedi on bir ay oruç tutacak…

  2. Anonim dedi ki:

    VALLA BAŞKAN SENDE DORMENİ ARATMAZSIN HANİ. BİRLİKTE ÇIKIN SAHNEYE. BİRİNİZ GÜLDÜRÜR DİĞERİNİZ GÜLERSİNİZ. EN İYİ YAPTIGINIZ İŞ O ZATEN.