site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Üniversite İhalesi Yenilendi

Üniversite İhalesi Yenilendi
22.03.2013
A+
A-

Üniversite İhalesi Yenilendi (2)

Selçuk Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi arasında Şubat 2012’de yapılan protokol doğrultusunda Selçuk’ta yapılacak Meslek Yüksek Okuluna arsa tahsis eden ve üniversite binası yapım işini üstlenen Selçuk Belediyesinin 31 Ekim 2012’de yaptığı ancak 31 Ocak 2013 tarihinde Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edilen Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Tesisi yapım işi ihalesi yenilendi.

21 Mart 2013 Perşembe günü Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda yapılan ihaleye 10 firma katıldı. Başvuruda bulunan firmalarla ilgili olarak Selçuk Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından ihaleyi kazanan yüklenici firma ile Selçuk Belediyesi arasında sözleşme yapılarak eğitim tesisi inşaatına başlanacağını söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “İhalemiz sonuçlanır sonuçlanmaz da eğitim tesisi inşaatımız başlayacak ve hızlı bir biçimde tamamlanacak” dedi.

Selçuk Belediyesi tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu eğitim tesisi 6 laboratuvar, derslikler, kütüphane, yemekhane, eğitmen odaları ve konferans salonundan oluşacak. THK Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nun ardından Selçuk’un ikinci üniversitesi olacak Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ihalenin sonuçlanmasının ardından hızla tamamlanarak eğitime başlayacak.
Üniversite İhalesi Yenilendi (3)

Üniversite İhalesi Yenilendi (1)

YORUMLAR
  1. yalçın kaya dedi ki:

    selçuk’a çok faydası olacak bir proje emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.bu şekilde yatırmların devam etmesi dileklerimle.selçuk bunları hak ediyor.

    1. Bülent Arıbeyi dedi ki:

      Yalçın’ım eğitim şart :))

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Hani daha belediye ne yapiyor yaaaaaaa diyenler!!!! bu degerli haberi iyi okusuunnnnn. tebrik ediyoruz sayin BASKAN. destek olalim kostek degil!!!!! BASARILAR….

  3. anonim dedi ki:

    en az 1000 öğrenci gelicek selcuk halkı ve esnafı için çok faydalı bi proje. tabiki secime az kala yapılması stratejik bi duşunce 🙂

  4. Anonim dedi ki:

    toplu ulaşım gibi bi sorun varken! taaa tepede bi üniversite?!? bakkal bile yok nerdeyse o bölgede…. öğrenci gelicek de nerde yiyecek? aşağı inse neyle çıkacak? tabi ev kiraları fırlycak… bu üniversitenin içeriği ne? hangi bölümler olacak! selçukta herhengi bir üretime destek olacak ara eleman mı yetişecek?!? masallaar masallaaaaar masallaaaar.

  5. Anonim dedi ki:

    çevresiyle bağlantısını da gösterseydiniz de nasıl bir fantazi olduğunu da görseydik

  6. Ömür dedi ki:

    Yıllardır herkes üniversite niye gelmiyor diye veryansın ediyordu. Şimdi 2. üniversite geliyor ne işe yarayacak falan filan diyorsunuz.
    Kızmayın bana ama hiç bir şeye layık değilsiniz. Ne yapılmasa istersiniz, ne yapılsa ne gerek var ne olacak bu olunca diye eleştiri üzerine eleştiriye tutarsınız.
    Size hiç bir şey yaramaz, oturun oturduğunuz yerde çiğdem çitlemeye devam edin. Hiç bir taşın altına elinizi sokmayın.
    Selçuk köy oldu demeye devam edin. Siz yaptınız herşeyi…

  7. Anonim dedi ki:

    Birşeyi yapmış olmak için yapmak yetmez. Doğru ve düzgün bir şekilde yapmak lazım. tabi bu potansiyel nerede? esas soru bu!!!

  8. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    insanlarimiz hep tuhaf!!! Baska sehirlere için çocuklari için benim ki kazandi ama çok uzak yaaaaa diyen dolu (ve uzak diye gondermezler!) selçugumuzda maalesef!!! ayaginin dibine okul gelir dag tas der ve elestiri yapar? kahve ye veya çarsiya nasil gidiyorsan çocugunu da iki dakikada okuluna ativer!!!! olmazzzzzzzzz? kahvedikelere neder sonra!!!!! bu zihniyet nereye kadar heyyyy millet. belediye zaten sehir içi için ve dis mahalleri dekiler için de proje ile ugrasmaktadir…. SABIR OLLL ALOOOOOOOOOO

  9. Anonim dedi ki:

    ilkokul değil bu. ÜNİVERSİTE!!! sadece bitirmiş olsun diye gönderilmez evlat oraya. Eziyet çeksin diye hiç! ilkokul gibi kendi mahhallendekine yazılmak diye birşey de yok. Başka şehirlerden de gelecek, köyden de! Ne verirlerse yutmak yoooooooooooook! Hazımsızlık yapıyor artık.

  10. selçuklu dedi ki:

    Apasaslı belediyemize güveniyoruz ama ne zaman açılacak onu bilemiyoruz.2010-2011 yılı dendi geçti 2011-2012 yılı dendi o tarihte geçti 2012-2013 yılı içerisindeyiz inş.2014-2015 yılına yetişir.Ben üniversiteyi bitiriyorum üniversiteye başladığım yıl gelecekti inşallah dediğiniz gibi olur ama benim pek inanasım yok.Ayrıca üniversitenin yapılacağını ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım şimdi duyduğumda gülüp geçiyorum inanasım gelmiyor neyse:)

  11. Hasan dedi ki:

    koskoca ünüversiteyi yapan belediye ulaşımınıda düşünür merek etme

  12. Doğrucu davut dedi ki:

    Üniversite çevresinde bakkalı problem eden anonim arkadaşım.. bak sana ne güzel bir fırsat. aç oraya işte güzel bir bakkal kazan paranı. Niye tiyo veriyorsun başkalarına:)

    1. Anonim dedi ki:

      tostçu aççam ben oraya hem

  13. Doğrucu davut dedi ki:

    Şunu söylemende geçemiycem. üniversitelerde bakkal değil kantin olur. sen en iyisi kantini aç:) ulaşıma gelince belediye koskoca üniversite ihalesini ve bina yapımını üstlenmiş toplu taşım problemini mi çözemeyecek? bir kerede yiğidin hakkını yemeyin yaa …

  14. Anonim dedi ki:

    daha yakın bi tarihte torbalı otobüsü…. diye haber vardı… isterseniz bi dönün de bakın…. çözcekmiş ulaşımı peeeh!!! ayrıca kantinin de kime verileceği şimdiden bellidir zaten onda da bi sıkıntınız olmasın 🙂

  15. Anonim dedi ki:

    bu selçuk’a yaranmak için bol bol kahve açacaksın ki rahat rahat sallasınlar oturdukları yerden.

  16. Doğrucu davut dedi ki:

    tıpkı sizin oturduğunuz yerden salladığınız gibi mi:) boş zamanlarınızı kahvede geçirerek değerlendiriyorsunuz sanırım. daha üniversite inşaatı başlamadan bakkalı ve otobüsleri dert edinmişssiniz. boşluktan işte insan ne yapacağını bazen şaşırıyor. ne güzel örnek oluyorsunuz çevrenize..

  17. erdoganarna dedi ki:

    Eleştiren öven herkes sağ olsun Selçuk için hayati bir konu eleştiriler yol gösterici olur Eğitim Eğitim Selçuk tan Sanayi yi uzak tutalım kışın iki soba yanıyor hava kirliliği tavan yapıyor Selçuk Üniversiteler kenti olsun Tarım olsun Turistler iyi ağırlansın Başarılar .

  18. Anonim dedi ki:

    davut sen yanlış anlamışsın ben zaten durmadan sallayanlara yazmıştım ama sn üstüne alınmışsın. 2 ane koyunu güdemeyenler bu ilçede iş konşmaya geldimi mangaldaki küller bile az kalıyor o nedenle bu ilçeye en güzel bol bol kahve yapılsın da rahat rahat sallasınlar dedim.

  19. anonim dedi ki:

    arkadaşlar hersey beraberinde gelir. üniversite açan ulaşımıda dusunur sosyal aktiviteyide. şehir içi münibusler olcak. suan ufak çaplı bir alışveriş merkezi planı var. fakultenın içinde elbette kantini olacak.bunları proje olarak sunmadan zaten rektörluk fakultesini size vermez.

  20. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    ANONİM ADAM OLSAN ADINI YAZARSIN SEN YAPICI DEĞİL YIKICISIN AKP NİNDE YALAKASISIN BE ADAM AKP İKTİDAR DA SELÇUĞA NE VERDİ EFES ESNAFININ EKMEĞİNİ ELİNDEN ALAN SELÇUĞUN ÖNÜNÜ KESEN HİÇ BİR YATIRIMI OLMIYAN EY AKP ZİHNİYETLİ ANONİM ÇATLAYIN EMİ BAŞKAN VEFA ÜLGÜR BEYİNDE ELİNİ ÖPÜN YAPTIKLARINI TAKDİR EDİN EN AZINDAN BAŞKAN İKTİDAR GÜCÜ ALMADAN BU KADARI OLUR AKP DE DESTEK OLSUN SELÇUK ÖNCELİKLİYSE SELÇUĞU SEVİYORLARSA GÖRELİM AMA BUNLAR SELÇUK DEĞİL VEFA DÜŞMANI OLDUKLARI İÇİN VEFANIN ÖNÜNÜ KESMEKLE AMAÇLARINA ULAŞAMAZLAR VEFA YİNE BAŞKAN AKP YERİNDE SAYAR SAYACAKTA SON ÇIRPINIŞLARDA FAYDA ETMİYCEK

    1. Bülent Arıbeyi dedi ki:

      Şaziye ablaa yazdıklarına nokta, virgül koy ne yazdığını anlayamıyoruz :))) sakin sakin.. eğer Selçuk’ta böyle adımlar atılıyorsa alkışlamak lazım, sırf benden değil diye karşı çıkmak kimseye yarar sağlamaz.

    2. yalçın kaya dedi ki:

      şaziye abla sen ne zaman vefalı lı oldun beaaa :)abla söyleseydin bizde gelirdik valla.aşk olsun abla ya..hızına yetişemiyoruz artık.akp mhp chp heryerdesin.büyük siyasetçisin ama.bülent sende öyle şaziye ablama noktalama işaretlerine dikkat et falan deme.ablamın bi eksiği o olsun yeterki.ben şaziye ablama katılıyorum valla bencede vefanın önünü kesmek istiyorlar.yürü abla arkandayız…