site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Üniversite Açılışa Hazırlanıyor

Üniversite Açılışa Hazırlanıyor
18.04.2015
A+
A-

Efes Meslek yüksek Okulu (2)

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve Selçuk Yüksek Öğrenimi Destekleme Derneği Başkan ve üyeleri Efes Meslek yüksek Okulunda denetlemelerde bulundular.

Selçuk’un Yeni Üniversitesi Açılışa Hazırlanıyor

Selçuk’ta önümüzdeki öğretim yılında faaliyete başlayacak olan Efes Meslek Yüksek Okulunun çevre düzenlemesi ile ilgili olarak yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla dernek üyeleri ve başkan dahi Zeynel Bakıcı’dan oluşan heyet okulun tüm bölümlerini gezerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Okulun bina ile ilgili bölümlerinin bitirildiğini, binayı müteahhit firmadan teslim aldıklarını ifade eden Bakıcı çevre düzenlemeleri ile çalışmaların da bir ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Bakıcı’dan Selçuk Yüksek Öğrenimi destekleme Derneği üyelerine teşekkür

Okulun öğrenime açılmasıyla birlikte önümüzdeki yıllarda çok sayıda öğrencinin Selçuk’a yüksek öğrenim görmek için geleceğini belirten Bakıcı, şimdi en önemli işimiz öğrencilere barınma imkânları sağlamak için yurt inşa etmek olacaktır dedi.

Derneğin kurulduğu günden bu yana ilçemizde bir yüksek öğrenim kurumu açılması konusunda çok önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Bakıcı, yurt konusunda da dernekten aynı çalışmaları devam ettirmesini diliyor ve kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Çelikel Vefa Ülgür’e teşekkür etti.

Selçuk Yüksek Öğrenimi destekleme Derneği Başkanı Remzi Çelikel de konuşmasına üniversite binasının yapısına katkı ve emek veren eski Belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkür ederek başladı.

Üniversitenin Selçuk için çok önemli bir kuruluş olduğunu ve dernek olarak başından beri verdikleri her türlü desteği sürdürmekte kararlı olduklarını ifade eden Çelikel, Derneğin ve Zeynel Bakıcı’nın Üniversitenin Selçuk’a getirilmesi ve inşaatının bitirilmesinde çok önemli çalışmalarının olduğunu söyleyerek Başkan Bakıcı’ya çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz dedi.

Efes Meslek yüksek Okulu (1)

Efes Meslek yüksek Okulu (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selçukta iki tane işe yarayan dernek var biri Kızılay diğeride Yüksek okul derneği.Yüksekokul derneği yetkililerini tebrik ediyorum,üniversitenin ilçemize kurulması için belediye başkanları gibi çalıştılar.Yurt içinde selçuklu zenginlerin selçuktan aldıklarını selçuğa geri verme zamanı gelmiştir.böyle bir dernekte yer alan bütün hmeşrileimizi kutlarım başarılar dilerim