site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

UNESCO Kentinin başkanları süreci ve kenti anlatacak

UNESCO Kentinin başkanları süreci ve kenti anlatacak
20.11.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı UNESCO Kenti Selçuk’u anlatacak. 22 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da Movenpick Hotel İzmir’de düzenlenecek olan “UNESCO Mirasları” konulu söyleşiye Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç katılacak.

Mövenpick Hotel İzmir ve Medical Park işbirliğiyle gerçekleşen ve her ay farklı konu ve konuklarla kentin entelektüel hayatına renk katmayı amaçlayan, “Söyleşi Günleri” nin beşincisi “UNESCO Mirasları” konulu olarak düzenlenecek. Söyleşinin konukları İzmir’in UNESCO etiketine sahip iki kenti olan Selçuk ve Bergama’nın belediye başkanları Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Mehmet Gönenç olacak. Dokuz Eylül Üniversitesi Ortaçağ Bölümü Arkeolojisi Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Ergun Laflı’nın ön sunum yapacağı söyleşinin moderatörlüğünü Yazar Gülşah Elikbank yapacak.

Söyleşide Eski Çağ’da Akdeniz dünyasının merkezindeki üç kent olan Efes, Pergoman ve Smyrna konuşulacak. Aynı zamanda UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Selçuk ve Bergama hakkında da interaktif sohbetler yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.