site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

UNESCO Kenti EMİTT’e Hazır

UNESCO Kenti EMİTT’e Hazır
27.01.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi 28- 31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan EMITT Fuarı’na katılacak. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı bu yıl da kapılarını onlarca ülkeden binlerce ziyaretçiye açıyor. Selçuk,  Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı olarak da bilinen EMITT Fuarı’na UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne adını yazdırmanın gururu ile katılacak.

Selçuk önemli turizm fuarlarda

Selçuk’un UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girdikten sonra İzmir’de Travel Turkey ve Hollanda Vakantiebeurs Fuarları’na katılan Selçuk bu kez de yine prestijli bir fuarda tarihi ve turistik değerlerini tanıtacak. Bir UNESCO kenti olmanın avantajı ile katıldığı fuarlarda kurumsal ve kişisel bazda ilgi toplayan Selçuk Belediyesi fuara İzmir Kalkınma Ajansı standında, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Menderes Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB), ETİK ( Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği), İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı da yer alacak. 

Ortak akılla çalışmaya devam ediyoruz

Selçuk Belediyesi’nin bu yıl UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne adını yazdırdıktan sonra önemli bir turizm fuarına daha katılacağını belirten Başkan Bakıcı; konu ile ilgili olarak, yüzlerce firma ve belediyelerin yer aldığı EMİTT Fuarı’nda UNESCO Kenti Selçuk’u en iyi şekilde tanıtabilmek için hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Fuarda AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleriyle birlikte Selçuk’u tanıtacaklarını söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, ” Geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz Hollanda’da Selçuk’un, İzmir’in tanıtımını yaptık. İlçemizin turizmde hak ettiği noktaya gelebilmesi için yurt içi ve yurt dışında gerçek değerini bulabilmesi için ortak akılla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

80 ülkeden sektör temsilcilerinin bir araya geleceği ve fuarda, Selçuk Belediyesi İzmir Kalkınma Ajansı’nın 3. Salon, 320 No’lu standında yerini alacak

YORUMLAR
  1. selçuk'lu dedi ki:

    Aman oralarda mecliste yaptıklarınız işler gibi hareketler yapmayınız.Gerci meclisten de bir şey çıkmıyor ya!!

  2. Anonim dedi ki:

    Beynelminel turizm elçimiz Burhan kardeşimizi göremiyoruz. Eğer O yoksa Emitt fuarı öksüz kalır. Turizmde patlama olmaz. Selçuk turizmi batar..

  3. Anonim dedi ki:

    o kendisi gitti bile istanbula onsuz hiç turizm tanıtım fuarımı olur

  4. turizmci dedi ki:

    Başta belediye başkanına ve katılan tüm üyelere bröve ve şilt vereceğiz turizmciler olarak, çünkü turzimi Şelçuk’ta hızlandırdıkları için,yazık bunlara harcanan paralara yirmi senedir aynı görüntü üç beş kişinin gezmesi tozması hiç ilgisi olmayan işler.