site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Uluslararası U 17 Cup’ta Şampiyon Vitesse

Uluslararası U 17 Cup’ta Şampiyon Vitesse
17.02.2015
A+
A-

5-vert

Altınordu’nun düzenlediği Uluslararası U 17 Cup’ta ödüller sahiplerini buldu. Son maçı Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile birlikte izleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı,en iyi futbolcu ödülünü alan ve ilçesinin adını taşıyan Altınordu’dan Selçuk Öztürk’e ödülünü verirken sporculardan büyük alkış aldı.

Selçuk-Efes Tesisleri’nde düzenlenen ve üç gün süren turnuvanın son günü, Altınordu-Fortuna Düsseldorf ve Beşiktaş-Vitesse karşılaşmalarıyla tamamlandı.
Hollanda temsilcisi Vitesse, Altınordu ile birlikte turnuvayı 2 galibiyet, bir beraberlikle 7 puanla tamamlarken, Vitesse attığı 5 gole karşılık 2 gol yedi. Altınordu ise attığı 5 gole karşılık 3 gol yedi ve Hollanda temsilcisi bir gol averajla şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Altınordu’nun ikinci olduğu turnuvada, Almanya temsilcisi Fortuna Düsseldorf üçüncü, Beşiktaş ise dördüncü oldu.

Son maçı Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile birlikte izleyenSelçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, maç sonrası sahaya inerek tüm sporcuları tebrik etti.

Bakıcı’dan gurbetçi futbolculara özel ilgi

Başkan Bakıcı, ayrıca Almanya temsilcisi Fortuna Düsseldorf takımında oynayan iki Türk sporcuyu da tebrik etti. Türkiye’yi Alman takımında temsil eden Orkun Akbaba ve Berkan Durdu ile bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı, her iki genç sporcu ile gurur duyduğunu ve ailelerini de tebrik ettiğini söyledi.

Maçların ardından düzenlenen törende dördüncü olan Beşiktaş’a madalyalarını ve kupası Yönetim Kurulu Üyesi Teknik Koordinatör Zafer Bilgetay verdi.

Üçüncü olan Fortuna Düsseldorf’a madalyalarını Bilgetay, performans geliştirme antrenörleri Can Durak ile Cemal Bülbül taktim ederken, kupayı ise Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan verdi.

İkinci olan Altınordu da kupa ve madalyalarını Selçuk Belediye BaşkanıDr. Dahi Zeynel Bakıcı ile Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın elinden aldı.

U17 Cup’ı şampiyon olarak tamamlayan Hollanda temsilcisi Vitesse’nin madalyalarını Yönetim Kurulu Üyesi Teknik Koordinatör Zafer Bilgetay verirken, şampiyonluk kupasını ise Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı takdim etti.

Turnuvanın en iyi futbolcusu “Selçuk” oldu

Turnuvada ayrıca en iyi kaleci seçilen Alman temsilcisi F.Düsseldorf’un file bekçisi Sumethe Khopku’nun ödülünü Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan verirken, en iyi futbolcu ödülünü alan Altınordu’dan Selçuk Öztürk’ün ödülünü de yine Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı takdim etti.

2

4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.