site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Uluslararası Kardeşliğin Temellerini Attılar

Uluslararası Kardeşliğin Temellerini Attılar
07.07.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen Gençlik Kampının ikinci grubu kampta oldukça birbirinden keyifli vakit geçirerek birçok konuda deneyim kazandı.

İkinci grubunda 14-17 yaş arası gençleri konuk eden kampa Selçuk’un yanı sıra Almanya, Fransa, İtalya Rusya ve Azerbaycan gibi farklı ülkelerden gelen konuklar da oldu.Kamptabirçok genç yurtdışından gelen akranları ile birlikte yeni arkadaşlıklar edinerek birbirinden keyifli vakit geçirdi. İkinci gruba katılan toplam 48 genç, kampın sayesinde hem tatil yapma hem de sosyal aktiviteler ile dolu zaman geçirme şansına sahip oldu.

Yurtdışıdan gelen ve aynı zamanda atölyede görevli olan öğrenciler kampa katılan gençlerle birlikte ip üzerinde yürüme, origami, dikiş dikme, resim, tiyatro, ritim ve dans olmak üzere birbirinden keyifli atölye çalışmaları gerçekleştirdi. Bir hafta boyunca saat:16:30 ile 19:00 arasında ilgi alanlarına yönelik istedikleri atölye çalışmasına katılan gençler atölye çalışmalarının yanı sıra boş zamanlarında yüzme, sportif aktivite ve çeşitli oyunlar ile oldukça verimli ve eğlenceli vakit geçirdi. Toplum Gönüllüleri Vakfı eğitmenleri tarafından “Beyaz Şapkalar” adı altında çocuklara yönelik demokrasi eğitimi verildi. Aynı zamanda gençlere sağlık eğitimi verilerek ilk yardım kuralları, bağımlılık, sağlıklı beslenme konuları hakkında da bilgi aktarıldı.

Kampa yoğun ilgilinin olduğunu dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Kampımızın ikinci grubuna yurtdışından gelen birçok öğrencimiz katıldı. Bu durum bizi gençler adına çok mutlu etti. Gençlerimiz kamp sayesinde farklı kültürler ile tanışarak yardımlaşma ve dayanışma ile hareket ederek arkadaş edinme şansını yakaladılar. Kısacası gençlerimiz bu kamp sayesinde hem eğlendi hem de büyük deneyimler kazandı” dedi.

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    yahu belediyemiz burasini gençelere açtigi gibi niye halk’a açmaz??? ve kimsede bi sey demez!!! Baskan bu degerli yeri halka kazandiriniz lutfen….

  2. HeparSelçuk dedi ki:

    Burası artık öyle bir yerdir ki 🙂 gülümsetiyor beni bu belediyenin para hırsı burayıda kiraladılar özel mülktür şu an burası bile hay .. böle işe