site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ülkü Ocakları Şehitleri Unutmadı

Ülkü Ocakları Şehitleri Unutmadı
27.12.2016
A+
A-

Selçuk Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul-Beşiktaş ve Kayseri de ki terör eylemlerinde hayatlarını kaybeden şehit polis, asker ve siviller için ayrıca Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan askerlerimiz için Tahsinağa Camisi’nde mevlit okutup lokma ve helva hayrı yaptı. Tahsinağa Camisi önünde dökülen üç bin kişilik lokma ve beş bin kişilik helva vatandaşlara dağıtıldı.

Selçuk Tahsinağa Camii önünde yapılan dağıtıma ilgi çok büyüktü. Selçuklu vatandaşlar Selçuk Ülkü Ocaklarının yaptığı bu faaliyetin takdire şayan olduğunu ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

DURUŞUMUZU HİÇBİR ZAMAN BOZMAYACAĞIZ

Selçuk Tahsinağa Cami önünde vatandaşlara dağıtılan lokma ve helva hayrının ardından basın açıklaması yapan Selçuk Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Memiş Esener; “Bugün burada bu acıların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Kimse Türk milletinin sabrını ve gücünü tartmaya çalışmasın ve kimse unutmasın ki kinimiz dün de devasaydı bugün de devasadır yarın da devasa olacaktır. Vatanımızı bölmek isteyenlere karşı duruşumuzu hiçbir zaman bozmayacağız. Bizler Türk gençleri olarak atalarımızdan bize miras bu toprakları canımız pahasına da olsa koruyacağız.

Zaman; bir, iri ve diri olma zamanı. Zaman bütün ihanet şebekelerine meydan okuyup, birbirimize kenetlenip, güvenlik güçlerimizin yanında olma zamanı. Rabbim bu necip milletin yar ve yardımcısı olsun.

SAFIMIZ BELLİ OLSUN

Yaptığımız hayırlar acıları dindirmez beki ama bizimde safımız belli olsun istedik. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Terör saldırılarında yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.