site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ülgür’den Kongre Sonrası Sert Açıklamalar

Ülgür’den Kongre Sonrası Sert Açıklamalar
10.11.2014
A+
A-

vefa-ulgur

CHP İlçe Başkanlığına aday olan Hüseyin Vefa Ülgür’ün kongrede yaşanan gerginliklerden sonra bazı sosyal paylaşım sitelerinde yayınladığı yorumlar dikkat çekti. Eski Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, yazısında şunları belirtti; “Kirli Başkan: Seçimde örgütlü bir biçimde AKP’ye çalışanları aklayan başkan olarak tarihe geçeceksin.

Şimdi partiye AKP ve MHP kolları da kurmanız gerekecek. Senin adına seviniyorum çünkü bu makamlara atayacağın o kadar çok adamın var ki hiç zorluk çekmeyeceksin. İbrahim Adıgüzel, Özcan Işık, Nuriye Çiğdem, Cemil Kasaboğlu, Yaşar Aydın beğen beğen ata. Çamaşır makinesi gibisin bu saydıklarımı temizler temizler kullanırsın. Ali Akyüz ve Barutçu muhtarını sakın ihmal etme AKP camiasında çok önemli ve muhterem şahsiyetlerdir. Ayrıca saydığım bu isimlerin Selçuk Belediye Başkanı üzerinde de çok büyük ağırlığı vardır ne de olsa başkanlığını onlara ve yanındakilere borçlu.

61 oyluk Başkan tıpkı Zeynel gibi o koltukta meşru olmayacaksın. Ta ki; adam gibi seçilene kadar. Hayırlı olsun büyük başkan. Yönetimine seçilen arkadaşların da iyi oy almışlar 55 ile 23 arası maşallah maşallah’’ diye serzenişte bulundu.

vefa-ulgur-sosyal-medya

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    61 oy nerede 7 oy nerede? Hala neyin hesabı yapılıyor anlamadım gitti

  2. demokrat dedi ki:

    2009 seçimlerinde Dr Zeynel Bakıcı’yı desteklemiş, 2014 seçimlerinde sayın Bakıcı’nın yüzüne karşı bu seçimde ona oy vermeyeceğini söylemiş biri olarak ; öncelikle seçimde Selçuk halkı ve daha sonra kongre ile CHP örgütü H.Vefa Ülgür’den kurtulmuştur. Ülgür, yenilgiyi hazmedememektedir. Onun en yakın adamlarından birine de kongreden önce , CHP ilçe örgütünün Vefa Ülgür vesayetinden kurtulması gerektiğini söylemiştim. Vefa Ülgür, kendisinden başka kimseye değer vermeyen, süper ego sahibi biri olarak ona buna laf söyleyeceğine Selçuk halkının kendisini istemediğini artık anlamalı, öncelikle çok değer verdiğini iddia ettiği partisinin ilçe örgütünü ve Selçuk’u rahat bırakmalı, inekleri ve nar bahçeleri ile ilgilenmelidir. Gerilim siyaseti buraya kadar sayın Ülgür.

  3. Vatandaş dedi ki:

    Ne kadar Selçuk’ta siyasi televole haberleri varmış,bunlar açığa çıksın ki belki temiz siyaset yapmak isteyenlere örnek teşkil eder.Bu ortamdan kimler nemalanacak zamanla göreceğiz,öğreneceğiz.

  4. Anonim dedi ki:

    demek bu chp kongre üyelerinin yarısı chp ye oy verseydi seçimi rahat kazancaktık. neyse.. akpye oy verin chp kongre üyesi olmak için ne içiyorlar merak ettim

  5. Nogay dedi ki:

    Genel başkan KILIÇDAROĞLU aylardır,köylere topuklu ayakkabı,kıravat takım elbise ile gitmeyin,imamları ziyaret edin,konuşmalarınıza üslubunuza dikkat edin diyor.AKP’lilere partimizi anlatmaya gidiyoruz CHP’lileri ürkütüyoruz diyor.Adam bar bar bağırıyor.Ey CHP’liler,Ey partili arkadaşlar,herkesi her şeyi her zaman her yerde eleştirmeyin,protesto etmeyin.İçinde yaşadığınız halkın değerlerini,gelenek ve göreneklerine saygı gösterin,onlar gibi yaşayın,acılarına sevinçlerine ortak olun diyor.Diyor da uyan kim.Bir burnu büyüklük bir,bir kompleks.Yeni yönetim top artık sizde.CHP yönetimini,meclisini Selçuk’ta zenginler kulübü olmaktan çıkarın artık.Köylere gidin.Tarlalara,bahçelere,işletmelere gidin arkadaşlar.Amele duraklarında sizleri tanısınlar.Kahvelere gidin,berberlerde oturun.Halkın arasında dolaşın.Genel başkan farkına varmış olayın günlerdir her yerde söylüyor.Uygulamak sizde.Bahane ve yakınmak yok artık.Ve bu anlamsız kavgaya bir son verin..

  6. deli ruzgar dedi ki:

    yeni yönetim gidenler gibi yazı tura ile gelmedi.partinin teyamülleri ne gösteriyorsa o yapıldı ve oy çokluğu ile seçilip geldi.kafanızdan senaryolar üretmeyin.(keser döner sap döner )acı gerçek budur.

  7. Anonim dedi ki:

    Yeni yönetimin aldığı oy sayısına bakın. O kadar meşrusunuz.

  8. zeki onle dedi ki:

    Sayin baskan onca insanlarin ahlarini aldiniz ilk secimi kazandiginizda hircin ve ofkeyle geldiginiz belediyeden ayni sekilde gittiniz.ben ve bircok arkadasimin ekmegiyle oynadin.bircok ailenin yuvasi bozuldu bu insanlari isten atmasaydin bukadar innsanlarin ahini almayacaktin.simdi kizip bagirdigin insanlar o zaman seninle beraber degilmiydi.tum isten atilan arkadaslarimin intikami alinmis oldu.saygilarimla.

  9. Erdoğan Arna dedi ki:

    Sende biraz utanma sıkılma olsa böyle bir açıklama yapmazsın sen ilçe baş Aday isen neden son dakika adaylık baş vurusu yapıyorsun komlonun tutmadığı gerçeği ortaya döküldü demokratik bir şeçime şaibe bulaştırıyorsunuz oda yetmiyor burda CHP hizmet etmiş CHP arkadaşlara hakaret ediyorsun bak ben den ağbi nasihati hizmetlerine teşekkürler oşça kal

  10. ömer çam dedi ki:

    Offf selçukta neler oluyormuş???Kişiliklerin kolayca satıldığı bir dünyada namustan söz etmek habesle iştigaldir.yapılan yanlışlıklar,hatalar veya ikiyüzlülükler bir gün gelir ters teper…Yanlış varsa yanlış üzerine kurulan herşey yokolur..Selçuk için yapılması gereken tek şey samimiyetle Halk için çalışmaktır.Şeffaf olduğunuz sürece bu zıtlaşmalar ,suçlamalar havada kalır.DEMOKRASİ aynen ADALET gibi herkese lazım oluyor…saygılarımla

  11. farketmez dedi ki:

    ya niye kıvırıyorsun vefa bey yaptıklarının faturasını ödedin.sen seçimi kaybettiysen belki sadece benim oylarımla kaybettin.iyi düşün ne sözler verip ne büyük yanlışlar yaptığını ?Ben senden adil davranmanı istemiştim sen ise

  12. selçuklu dedi ki:

    Vefa bey lütfen ellerini artık CHP den çek sizin yüzünüzden bu şirin ilçe AKP belediyesini gördü,
    partide de istenmiyosunuz artık, alın uzun ibonuzu nereye gidecekseniz gidin lütfen yeterki CHP den uzak durun çok rica ediyoruz…..

    1. Anonim dedi ki:

      kimsinki sen hangi yetki ile???
      Vefa ülgürün olmadığı bir selçuk Chp olamaz .. Vefa ülgüre muhalefet edenlerin akp ile sema yeşilçimen ve esas zeynel bakıcı ile ilişkilerine çok dikkat edin…
      bunu zamanla herkes görecek, herkes gerçekleri anlayacak.