site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ukraynalı kayağa Almanlar kumsala

Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) hayata geçirdiği Türkiye’nin global tanıtım kanalı Go Türkiye platformu, ülkenin ziyaretçi profilini ortaya çıkardı.

Ukraynalı kayağa Almanlar kumsala
08.03.2021
A+
A-

Son iki ayda 9.7 milyon turistin ziyaret ettiği platforma, en çok ilgiyi sırasıyla Ukrayna, Sırbistan ve Rusya vatandaşları gösterdi. En çok talep gören destinasyon ise İstanbul oldu. Ukraynalılar kayak ve kruvaziyer, Ruslar güvenli turizm, kayak ve bisiklet, Almanlar ise alışveriş ve kumsal-eğlence sayfalarına ilgi gösterdi. Gastronomide ise ilgiyi sağlıklı Türk yemekleri gördü. 19 Kasım 2020 tarihinde yayına alınan Go Turkey’in topladığı veriler Hürriyet ile paylaşıldı. Go Türkiye platformu ziyaret eden ülke vatandaşlarının arasında Ukrayna (yaklaşık 1 milyon 100 bin), Sırbistan (800 bin) ve Rusya (700 bin) ilk üç sırada yer alıyor. Platformu ziyaret eden ilk 20 ülke arasında Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika ve İngiltere gibi ana pazarlar yer alıyor.

PATARA’YA İLGİ YÜKSEK

Türkiye için önemli hedef pazarlardan olan Ukrayna’da kayak ‘goskiingturkiye.com’, kruvaziyer ‘gocruisingturkiye.com’, alışveriş ‘shopping.goturkiye.com’ sık ziyaret edilen adresler arasında. En çok zaman geçirilen sayfalar ise Ukrayna ve İngiliz ziyaretçiler için Antalya, Patara ve İstanbul; Rus ziyaretçiler için Antalya ve Patara’nın yanı sıra gastronomi sayfaları.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.