site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Uğur’da Başarı Gelenektir!

Türkiye genelinde 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yaklaşık 2,5 milyon üniversite adayının katılımı ile gerçekleşen YKS’de Torbalı Uğur Kurs Merkezi öğrencileri Asya Yılmaz ve Feyza Coşkun Torbalı birincisi oldu.

Uğur’da Başarı Gelenektir!
05.08.2020
A+
A-

Torbalı’nın tek üniversiteye hazırlık kurs merkezi olarak başlayan Torbalı Uğur Özel Öğretim Kursu, eğitimdeki başarısını koruyarak ilçeye hizmet vermeye devam ediyor. 14 yıldır kaliteli eğitimin adresi olarak hizmet vermekte olan Torbalı Uğur Kurs bu yıl da geleneği bozmadı.

ÜNİVERSİTE adaylarının günlerdir büyük bir heyecanla beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarını Ösym’nin aday işlemleri sayfasından TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapıp öğrendi.

Açıklanan sonuçların ardından bir basın açıklaması gerçekleştiren Torbalı Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Yıldırım BAYTEKİN ”Yıllardır binlerce gencin hayallerini gerçeğe dönüştürmekte yardımcı olduğumuz için gurur duyuyoruz. Eğitim kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeyi amaç edindik. Özel Torbalı Uğur Kurs Merkezi öğrencileri sınav maratonu boyunca alanında uzman eğitim kadrosu ile çalıştılar. 14 yıldır ilçemize eğitim-öğretim alanında kaliteli eğitim vermekteyiz. Bu yıl da ilçe birinciliği ve Türkiye geneli sıralamasında eşit ağırlık alanında 2026. olan öğrencimiz Asya Yılmaz’ı ve sayısal puan türünde 530 puan alarak 2868. olan öğrencimiz Feyza Coşkun’u tebrik ediyorum. Kitlesel başarıyı önemsiyoruz, her öğrencimizin başarısıyla gurur duyuyoruz.

Kararlı, azimli, araştıran, özgüveni yüksek, başarılı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen Torbalı Uğur Kurs Merkezi eğitim sektöründe öğrencilerinden aldığı güç ve çağdaş eğitim çizgisiyle büyük başarılara imza atmaya devam edecek. Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı gelişmenin, istikrarlı büyümenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Sürekli yenilik, sürekli başarı, sürekli gelişim temel mantığımız ile büyük başarılara imza atıyor ve her geçen gün büyüyerek yolumuza çağdaş eğitim anlayışımızla devam ediyoruz’ dedi.

Öğrencilerimiz Hedeflerine Ulaştı
Torbalı Uğur Kurs Müdürü Buse Öz ‘ Öğrencilerimizin yaklaşık bir yıldır yoğun emek sarf ederek hazırlandıkları YKS sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Öğrencilerimiz sene boyunca kararlılıkla çalıştılar ve emeklerinin karşılığını aldılar. İlk 5 binde 5 öğrencimiz, ilk 10 binde 13 öğrencimiz, ilk 20 binde 35 öğrencimiz Türkiye ve Torbalı dereceleri elde ettiler. Başarıyı göğüslemenin tam bir takım çalışmasıyla gerçekleştiğini unutmamak gerekir. Öğrencilerimizin bilinçli ve disiplinli bir çalışma temposu, kursumuzun disiplinli eğitim programları, öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve ailelerimizin desteği ile bu başarıları elde ettik.

Sınav sonucunun açıklanmasının ardından en yoğun ve stresli dönem için hazırlıklarımızı tamamladık. Üniversiteye yerleşmede harcanan yoğun bir çalışma kadar mühim olan tercih dönemidir. Bu yıl 6-14 Ağustos tarihleri arasında başlayacak olan tercih döneminde Torbalı’daki öğrencilerimize Uğur Kurs Merkezinde hizmet vereceğiz. Öğrencilerimiz kursumuzu arayarak tercih randevusu alıp tercih dönemi boyunca gereken profesyonel yardımı alabilecekler” dedi.

Son olarak sözlerine şöyle devam eden Baytekin ‘2019 YKS’de bireysel ve kitlesel başarıda ilçe birincisi olan Kursumuz 2020 YKS’de de bireysel ve kitlesel başarısını koruyarak eğitim sistemimizin kalitesini bir kez daha gözler önüne sermiş olduk. Öğrencilerimizin bu başarılarıyla gurur duyuyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 52 yıldır faaliyette olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları her geçen gün başarı grafiğinden asla ödün vermeyerek her geçen yıl ki başarısını daima daha da ileriye götürmüştür’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.