site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

U 12 İzmir Cup’a Dünyaca Ünlü Kulüpler Katılacak

U 12 İzmir Cup’a Dünyaca Ünlü Kulüpler Katılacak
05.01.2015
A+
A-

u12-izmir-cup-a-dunyaca-unlu-kulupler-katilaca

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Futbol Sosyal Girişimi işbirliği ile Nisan ayında Selçuk’ta düzenlenecek U12 İzmir Cup, 5 farklı kıtadan futbol kulüplerini Selçuk-Efes’te buluşturacak.

5 kıtayı buluşturan futbol şöleni

Futbolun gelecekteki yıldızlarının vitrine çıkacağı uluslararası turnuvaya dünyanın dört bir yanından 48 takım katılacak.

Altınordu Futbol Sosyal Girişimi’nin projelendirdiği, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği ve ülkemizin 12 yaş kategorisindeki en büyük turnuvası U12 İzmir Cup, 5 farklı kıtadan 48 futbol kulübünü ve yüzlerce minik futbolcuyu İzmir’de bir araya getirecek. Katılımcı sayısı ve çeşitliliği bakımından Dünya Kupası’nı aratmayacak olan U12 İzmir Cup, dünyanın önemli futbol otoriteleri ile uluslararası yetenek avcılarının da gözlerini İzmir’e çevirmesini sağlayacak.

3-4-5 Nisan 2015’te Altınordu’nun Selçuk-Efes’te ki Arvalya Tesisleri’nde gerçekleştirilecek dev turnuvaya, daha 3 aydan fazla zaman olmasına rağmen 45 takım kayıt yaptırdı. Toplam 48 ekibin katılacağı İzmir Cup’ta 12 yaş kategorisinde dünyanın en iyi ekipleri boy gösterecek.

Almanya, Avustralya, Avusturya, Brezilya, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Japonya, Kazakistan, Macaristan, Portekiz, Romanya, Yunanistan ve Angola’dan takımların katılacağı turnuvada, ülkemizden de Beşiktaş, Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor, altay,

Altınordu, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediyespor yer alacak.

İzmir’in tanıtımına da büyük katkı sağlayacak turnuvanın katılım başvuruları önümüzdeki 1 hafta içinde tamamlanacak. Turnuva süresince İzmir’de çocuklar ve aileleriyle birlikte en 2 bin kişi konuk edilecek.
KAYNAK: YENİ ASIR GAZETESİ

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İzmir spor ve izmir buyuksehir takimlari da amator takim nasil katilabilmisler sartlari uyarsa buradan bir takimda katilsa guzel olurdu