site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bu Tweet Günay’ın AKP’deki Son Tweet’i Olabilir

Bu Tweet Günay’ın AKP’deki Son Tweet’i Olabilir
01.06.2013
A+
A-

1370000038_normal

Alkol düzenlemesinin ardından kararı sert biçimde eleştiren mesajlar yayınlayan AKP’li Ertuğrul Günay, Gezi Parkı’ndaki sert müdahaleyi ise ”Adalet ve Kalkınma” sözlerine gönderme yaparak eleştirdi.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Gezi Parkı’nda yıkım çalışmaları ve engel olmak isteyenlere polisin müdahalesini Twitter’dan eleştirmeye bugün de devam etti. Günay, Twitter’da tepkisini şunları yazarak gösterdi:

1/ Bugün cuma; bizim inancımızda insanlar toplanıp sorunlarını,bilgilerini paylaşır,doğruyu bulmaya çalışırlar. O zaman birlikte düşünelim.

2/ İstanbul’da,kamunun elinde kalmış birkaç parça yeşili bina/AVM yapıp ranta kurban etmek mi doğru, koruyup,insanların yararına sunmak mı?

3/ Herkes elini vicdanına koysun! Istanbul’da orta gelirlinin Beyoğlu’nda gezi parkından daha kolay paylaşıp yararlanacağı başka neresi var?

4/ Bu bir ağaç fetişizmi değil; Istanbul’da, şehir içinde kalan birkaç yeşil alanı tüketim/rant/kar hırsına teslim etmemenin mücadelesidir.

5/ “Adalet ve Kalkınma” dünyayı güzelleştirmek,”yaratılmışı sevmek” ve yapılaşmada,varsıllaşmada,tüketmekte aşırıya gitmemek değil midir?

Günay, Gezi Parkı’nda müdahalenin yapıldığı ilk gün de tepkisini yine Twitter’dan dile getirmişti.

ertugrul-gunay-twit

YORUMLAR
  1. RÜZGAR dedi ki:

    ERTUĞRUL BEY SANA GÜNAYDINMI DEMEK LAZIM. HALA DAHA BU FAŞİSTLERİN ROZETİNİ TAŞIYORSUN…

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN SEMA ABLANI YALNIZ BIRAKTIN OLMADI İŞTE MAYMUN İŞTAHLI BUNLAR BUNLARA GÜVENEN YARI YOLDA KALIR

  3. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    Bizim misyonumuzda,farklı görüşlerin harmanlanması vardır.Bu görüş ESKİ KÜLTÜR BAKANI DAHİ OLSA BU BÖYLE,BU GÖRÜŞÜ SUNMASI,BAKANIN SÖYLEDİĞİNİ DOĞRULAMAZ, SAYIN BAKANIMIZIN,GÖRÜŞLERİNİ BEYAN ETME HAKKI VARDIR. BİZ BUNLARA ALIŞIĞIZ,ÖNEMLİ OLAN VİCDANIMIZIN SESİ,FARKLILIKLAR GÜZELLİKLERİ ORTAYA KOR YETERKİ, NİYET,HALİSANE OLSUN,SAYIN BAKANIMIZINDA NİYETİNİN İYİ NİYET OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AK PARTİNİN BÖLÜNECEĞİNİ,PARÇALANACAĞINI ZANNEDENLER,ÇOK DAHA BEKLERLER BİZLER KENDİ İÇİMİZDE TARTIŞIRIZ,LAKİN DOĞRU OLAN NEYSE ONU YAPARIZ.