site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Halkından Örnek Davranış

Selçuk Halkından Örnek Davranış
28.12.2016
A+
A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk Şubesi tarafından Suriye Türkmenleri için toplanan gıda ve erzak yardımları Türkmenlere ulaştırılmak üzere Selçuk’tan yola çıktı. Selçuk halkı kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. 2 hafta içerisinde Selçuk’tan bir kamyon yardım malzemesi toplandı.

ÜLKÜ OCAKLARININ KAMPANYA ÇAĞRISI SONUÇ VERDİ

Selçuk halkının Suriyeli Türkmenlere yardım kampanyasına büyük ilgi gösterdiğini belirten Memiş Esener, ilçemizden duyarlı vatandaşlarımızın desteği ve katkısı ile bir kamyon dolusu gıda ve erzak yardımlarımız soydaşlarımız için yola çıkmıştır. Mağdur olmuş, yurdundan edilmiş kardeşlerimize yardım etmek için bir kampanya yaptık. Gülmeyi unutan çocukların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak, sahipsizlik duygusuna kapılmış soydaşımıza Ülkü Ocakları oldukça hiçbir zaman yalnız değilsiniz demek için ilçemizde böyle bir yardım kampanyası başlattık. Allah’a şükürler olsun bunu başardık.

Selçuk halkının yardım kampanyasına büyük bir teveccüh ile yaklaşarak ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere bizlere emanet ettikleri gıda ve erzak yardımları ile ne mutlu ki Selçuk Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı hizmet binamız doldu taştı.

Selçuk Ülkü Ocakları olarak, Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanabilmek için dini ve milli konularda karınca misali ifa ettiğimiz bir görevi başarmanın mutluğunu yaşamaktayız.

SELÇUK’TAN TOPLANAN YARDIMLAR TÜRKMENLER İÇİN YOLA ÇIKTI

Selçuk Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Memiş Esener açıklamalarına şöyle devam etti; Soydaşlarımızın Suriye’de ki iç savaş dolayısıyla yaşadığı sıkıntılara ve dünyanın çeşitli bölgelerinde gördüğü zulümlere dikkat çekerek tarihin her döneminde olduğu gibi bu dönemde de yardımsever Türk halkının onlara yardım elini uzatacağından emin olarak bu kampanyayı başlattık Allah’a şükürler olsun ki bunu başardık, “ Soydaşlarımız Doğu Türkistan’da, Irak’ta, Kırım’da ve Suriye’de korkunç bir zulümle karşı karşıyadır. Bizlerde millet olarak bu büyük dramı yüreğimizde yaşıyor onlar için her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kampanya ile yardımsever halkımızın bağışladığı gıda ve erzak yardımlarını onlara ulaştırarak bir nebzede olsun sıkıntılarını azaltıp yaralarına merhem olmayı amaçlıyoruz. Bu kampanya boyunca bizleri yalnız bırakmayan duyarlı Selçuk halkımıza çok teşekkür ediyorum. Allah yardımlarınızı kabul etsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.