site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Selçuk’ta

Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Selçuk’ta
13.10.2023
A+
A-

Hayal satmıyoruz!

“Gözle görülür projelere imza atıyoruz”
Bakan Ersoy’un Selçuk ziyaretine eşlik eden AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı ziyaretin ardından basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı.

Bayraklı yaptığı açıklamada
“Sayın Bakanımız ile birlikte Pamucak Antik Liman Projesini inceledik. Sayın Bakanımız , Mendireklerin hızla tamamlanacağını tekneler ve balıkçılarımızın çok yakında limandan faydalanabileceklerini ifade etti.
Ayrıca yıllardır tesis eksikliği nedeniyle denize giremediğimiz Pamucak sahilimizde Bakanlığımız, “Pamucak Halk Plajı” projesini çok yakında hayata geçiriyoruz.
Sayın Bakanımız ile birlikte Efes Antik Kenti’nde Deneyim ve Dijital Müzesi’nin açılışını da gerçekleştirdik.

Bu müze dünya dijital müzesi teknolojisinde benzerlerinden çok farklı hizmet verecek.Efes Deneyim ve Dijital Müzesi llçemizin turizm marka değerini daha da yükseltecek.Aynı zamanda gençlerimize yeni istihdam fırsatları sunacak.
Daha önce yapılmış yatırımlar ve yeni hayata ve çok yakında Selçuk’a kazandıracağımız

Projeler için Başta Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere bölge Milletvekilimize,

AK Parti İzmir İl Başkanımız Bilal Saygılı’ya İlçemiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Hayal değil! “Gözle görülür” yatırımlar ve projeler ile geliyoruz

‘Yaparsa AK Parti yapar” sloganımıza Selçuk halkı da tanık olacak.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Nasıl ki daha önce söz verip, ilçemize kazandırdığımız “TOKİ, okullar, hastane ve spor salonları” projelerine şimdi yenilerini ekliyoruz.

Sayın Bakanımız, Efes ziyaretimiz sırasında otopark sorununu da gördü. Buradan önce Efes esnafımıza ve Selçuk halkına müjde vermek istiyorum. 60-70 yıldır süren ve kanayan bir yaraya dönüşen ,Efes Altkapı dükkanları sorununu çözmek için çalışmalar son aşamada.

Onayı alınan yeni “Karşılama Alanında” Efes Antik Kenti’nin tarihi dokusuna uygun yeni dükkanlar ve büyük bir otoparkı ilçemize ve Efes esnafımıza çok yakında kazandırıyoruz.

Efes esnafımızı hayırlı uğurlu olsun.

Biz bu ilçeye verdiğimiz sözleri tuttuk. Şimdi bir kez daha size söz veriyorum: Yukarıda açıkladığımız projelerin hepsini gerçekleştireceğiz. Hayal satmıyoruz, gözle görülür projelere imza atıyoruz. Selçuk halkına ve geleceğimiz olan çocuklarımıza gerçekleştireceğimiz projeler hayırlı olsun” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.