site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tuncay Kireç’ten Başkan Uysal’a tebrik ziyareti

Tuncay Kireç’ten Başkan Uysal’a tebrik ziyareti
21.12.2015
A+
A-

Yeniden CHP Selçuk İlçe Başkanı seçilen Hasan Uysal’ı, tebrik için ziyaret eden ilk konuğu kongrede rakibi olan Tuncay Kireç oldu.

Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan kongre ile CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Uysal’a ilk ziyaret genel kuruldaki rakibinden geldi. Kongrede Hasan Uysal ile başkanlık yarışına giren Tuncay Kireç ilçe binasında Başkan Uysal’ı ziyaret ederek görevinde kendisine başarılar diledi ve her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Tuncay Kireç’in gerçekleştirmiş olduğu tebrik ziyaretinde birçok partili hazır bulundu. Ziyarette Uysal’ın kongrede ki rakibi olan Tuncay Kireç şunları söyledi; “Kongrede CHP İlçe Başkanlığına birleştirici olarak aday olmuştum, bu süreçte beni destekleyen, oy veren, oy vermeyen bütün delege arkadaşlarımıza, partililerimize, Selçuk Halkına teşekkürü bir borç biliyorum. Kongre bitti, yarışımız kongrede idi. Kongreden sonra hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Partimin bana göstereceği ve vereceği her türlü göreve hazırım. Başta ilçe Başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımız olmak üzere yönetim kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bana ihtiyaç olduğu her anda yanında olduğumu tekrardan belirtmek istiyorum” dedi.

İlçe Başkanı Hasan Uysal ise ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi; “Kongrede Tuncay Kireç arkadaşımız ile birlikte çok güzel bir süreç yaşadık, şu anda yine bunun örneğini görmekteyiz. Tuncay kardeşimiz ziyaretimize geldi kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de örnek davranış sergiledik ikimizde. Selçuk İlçe Kongresi İzmir’deki 30 ilçe arasında örnek teşkil etti. Bilindiği gibi Selçuk’ta seçimlere bizler çarşaf listeyle gittik demokrasinin en güzel örneğini sergiledik.

Böyle güzel örnek davranışlarla Selçuk’un siyasi konjektörünü de değiştireceğiz. Bunu Selçuk halkı ile birlikte yapacağız, emeği geçen başta delegasyonumuz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Partimiz için bundan sonra hep birlikte hareket edeceğiz. İlçemiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

IMG_5174

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.