site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

TÜM YEREL-SEN ile Selçuk Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

TÜM YEREL-SEN ile Selçuk Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
29.12.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi ile memur sendikası TÜM YEREL – SEN arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan toplu iş sözleşmesine göre sözleşme kapsamında çalışanlara halen almakta oldukları aylıklarına ilaveten aylık tavan tutarı en yüksek devlet memuru aylığının (ek gösterge dahil) %100’ü oranında sosyal denge tazminatı ödenecek.

Selçuk Belediyesi Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, TÜM YEREL-SEN İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altınel, sendika temsilcileri ve bazı Selçuk Belediyesi bürokratları katıldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesi öncesinde bir açıklama yapan TÜM YEREL-SEN İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altınel; “ Bugün TÜM YEREL-SEN olarak Selçuk Belediyesi çalışan emekçileri ilgilendiren güzel bir sözleşmeye imza atacağız. Bu anlamda belediye emekçileri adına TÜM YEREL- SEN olarak belediye başkanımız Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyoruz. Tüm belediye emekçilerine hayırlı, uğurlu olsun diyoruz. Bu sözleşmedeki en önemli kazanımlardan bir tanesi belediye emekçilerine yemek verilmesiyle ilgili bir çalışmanın başlatılacağı ve bunun bir şekilde hızlandırılarak; çalışanlara ulaştırılacak olmasıdır. Bu anlamda da Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu aslında çalışanlara yeni yıl hediyesi gibi olmuştur” dedi.

Selçuk Belediyesi çalışanlarının haklarının verilmesinin kendileri adına öncelikli bir görev olduğunu belirten Başkan Bakıcı; “ TÜM YEREL-SEN İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altınel ile birlikte sözleşmemizi imzalayacağız. Gerçekten bugüne kadar memurlarımızla ilgili, çalışanlarımızla ilgili hakların verilmesinde biz sendikamızla görüşerek; mutabakat içerisinde gerekli konuların çözümünü sağladık. Bugün de yine aynı şekilde mutabakat içerisinde memurumuzun haklarının en üst seviyede verilmesiyle ilgili irademizi ortaya koyduk. Çünkü çalışanlarımızın haklarının verilmesi bizim esas görevimiz arasında yer alıyor. Sendikamız da bu konuda güçlü çalışmalar yapmaktadır. Yemek konusunda çalışanlarımızın ihtiyacını karşılamak için gerekli çalışmaları başlatacağız. Bunun yanı sıra memurlarımızın Sosyal Denge Tazminatı da en üst seviyeden ödenecektir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Selçuk Belediyesi ile TÜM YEREL-SEN arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.