site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Triko Kazak Modelleri

Triko Kazak Modelleri
24.08.2020
A+
A-

Kış aylarında ve özellikle de sonbaharın başlarında kullanılan triko kazak modelleri, birçok kombinde oldukça şık bir şekilde karşınıza çıkıyor. Jeans pantolon modelleriyle, renkli kot pantolon modelleriyle ve özellikle de desenli pantolon modelleriyle oldukça şık ve acil bir şekilde kombin yapılan bu kazak modellerinin yanı sıra trikodan elde edilen hırka modelleri, kimono modelleri, trençkot modelleri, etek modelleri ve pantolon etek modelleri de karşınıza çıkabiliyor. Renkli tasarımlara ve muntazam örgülere sahip olan bu parçalar sayesinde sizler de kombinlerinizin şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz.

Triko Hırka Modelleri
Tişört modelleri üzerine, gömlek modelleri üzerine, iç giyim tüm parçaların üzerine triko hırka modellerini kullanabilirsiniz. Büyük cep tasarımlarıyla, kuşak ve kemer tasarımlarıyla, fermuar tasarımlarıyla ve düğme tasarımlarıyla oldukça şık bir şekilde sizler de kombinlerinizde hırka modellerine yer verebilirsiniz. Kısa modeller, uzun modeller ve bilekte biten modeller farklı parçalar ile kullanılarak değişik tarzlarda kullanılabiliyor. Sizler de bu değişik tarzlardan faydalanmak için alışverişe başlayabilirsiniz.

Triko Tüm Parçalar Sizlerle
Triko hırkalardan kazaklara, pantolonlardan eteklere, fular modellerinden tişört modellerine varana kadar tüm parçaları burada bulabilirsiniz. Uygun fiyatlar dahilinde, kaliteli kumaşlar ve kaliteli parçalar dahilinde satışlarını online olarak devam ettirmekte olan https://www.ipekyol.com.tr/giyim/triko-modelleri/  adresi sizler için en güzel parçalarını sunuyor. 7 gün 24 saat boyunca istediğiniz her an her yerden giriş yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.