site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tören Alanı 19 Mayıs’a Hazırlanıyor

Tören Alanı 19 Mayıs’a Hazırlanıyor
10.05.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Tören Alanı’nda suni çim yapım çalışmasında sona geliniyor. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, daha kullanışlı ve daha ekonomik olması nedeniyle Selçuk Belediyesi Tören Alanı’na yapılan suni çim döşeme çalışmalarının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlamalarına yetişeceğinin müjdesini verdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın yaklaşmasıyla Selçuk Belediyesi Tören Alanı’nda suni çim ekme ve çevre düzenleme çalışmaları hız aldı. Hem kutlama programlarının, hem çeşitli spor kuruluşların antrenmanlarının ve maçlarının yapıldığı hem de vatandaşın rahatça spor yaptığı tören alanına daha kullanışlı ve pratik olan suni çim yapımı çalışmaları tamamlanma aşamasında.

Her şey çocuklarımız için

10 yıl kullanım garantisi olan suni çimin spor müsabakaları açısından daha pratik bir zemin imkanı sunmasının yanında yapılan çim sayesinde yıllık 30 bin TL’lik tasarruf sağlanmış olunacağına dikkat çeken Başkan Bakıcı, doğal çimin bakımının yüksek maliyette olduğunu, yılda sadece 6-7 ay kullanıldığını, aynı zamanda yağmurlu dönemlerde de spor yapılmasını zorlaştırdığını ifade etti.

Başkan Bakıcı; “Özellikle yaz aylarında ekim ve sulama zorunluluğu olan doğal çimin yerine, daha pratik ve daha konforlu bir zemin oluşturulması için yapımına başlanan tören alanına sentetik çim çalışması ve alanın yeniden düzenlenmesi bitmek üzere. Burada yine hep birlikte görkemli kutlamalar yapacağız. Ayrıca çocuklarımızın daha uzun sürelerde spor yapabilmelerinin de önü açılmış olacak. İlçemizdeki tüm spor kulüpleri hizmet alırken uzun süreler için yararlanabilmesine imkân sağlayacak hem de halkımızın daha sağlıklı koşullarda spor yapabilmelerini sağlayacak olan alan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına hazır olacak. Diğer mahallelerimizdeki spor alanlarının yapımının tamamlanmasıyla da ilçemiz için önemli bir boşluğu gidermiş olacağız” dedi.

6_TJ3A2286

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Zeynel senin herşeyin suni , tören alanı mı suni olmayacak.. Bu icraatınız ne kadar yapay ve sığ olduğunuzun en basit örneğidir.

  2. ANONİM dedi ki:

    bu yatırımın selçuk belediyesi tarafından yapılıyor gibi gösterilmesi zaten bir acizlik örnegidir. yatırım spor loto nun imkanlarıyla saglanmıştır. ikincisi yapılan suni çimin önümüzdeki günlerde meydana çıkaracagı sorunlardan bir haber olan belediyemiz 6 ay sonra nasıl bir çalışma sergileyecek onu çok merak ediyorum. mıcır zemin üzerine döşenen mebranın yagmur ve sulana ile ıslandıktan sonra kuruma olasılıgı çok düşük oldugu için halının altına geçen kum ve mil gibi unsurlar nemin etkisiyle 6 ay sonra bir bataklıgı andırır koku çevreye vermeye başladıgında önlem olarak pürmüzleme yöntemiyle halının altındaki mebranı kurutursunuz artık. örnekleri türkiyede çoktur internetten bir araştırın. türkiyede başta antalya büyükşehir belediyesi, kocaeli belediyesi olmak üzere birçok kurum şehir içlerinden dahi halı sahaları uzaklaştırmıştır. koruyamadıgınız, hazır yapılmış bir şekilde üzerine kondugunuz bir tesise sahip çıkamamanın acizliğini bu türk yöntemlerle geçiştirmek hususunda söyleyecek bir kelime bulamıyorum.

  3. Anonim dedi ki:

    işçialacakları esnaf alacakları bedduva ettimiz 15 yılı aramaya başladık vefa başkanın b… arar olduk. ama sizin hakkınızdan yine vefa gelcek