site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalı’nın En Büyük Çocuk Oyun Parkı Tamamlandı

Torbalı’nın En Büyük Çocuk Oyun Parkı Tamamlandı
06.04.2016
A+
A-

Torbalı Belediyesi’nin Alpkent Mahallesi’nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı.

Yoğun kentleşmeyle birlikte nüfusu hızlı biçimde artan İzmir’in Torbalı ilçesinde Belediye yeni sosyal yaşam alanları, parklar için hazırladığı projelerini birer-birer hayata geçiriyor.

Alpkent Mahallesi’ne kurulan park,3 bin 200 metrekarelik arsa üzerinde yapıldı.Oturma-dinlenme alanlarının yanı sıra yürüyüş parkurunun da bulunduğu parkta, çocukların eğlenmesi için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. İnşaatı tamamlanan parkın, önümüzdeki Cumartesi İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da katılacağı resmi bir törenle hizmete açılması bekleniyor.

BİR YILDA 27 ÇOCUK OYUN PARKI YAPILDI

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bir yılda 27 çocuk oyun parkı, 27 tanede kondisyon merkezi kurduklarını belirterek şunları söyledi:
“ilçemiz hızla gelişen, büyüyen, göç alan en önemlisi kentleşme potansiyeli yüksek bir merkez konumunda. Torbalı’nın 50-100 yıl sonrasını öngörmek ve bütün stratejimizi buna göre belirlemek zorundayız. Amacımız günü kurtarmak değil, geleceği doğru planlamaktır. Caddeler, sokaklar, ticaret merkezleri, sosyal yaşam alanları, otoparklar başta olmak üzere Torbalı’yı yaşanabilir bir çekim merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için önceliğimiz kuşkusuz çocuklarımız. Okullaşmaya verdiğimiz desteği çocuk parklarıyla güçlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

DSC_0660

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.