site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalılı yıldız Avrupa’yı salladı!

Torbalılı yıldız Avrupa’yı salladı!
01.03.2016
A+
A-

Galatasaray’da top koşturan Torbalılı yıldız bu sene UEFA Gençlik Ligi’nde 5 maçta toplamda 348 dakika forma giydi. Başarılı sporcu, sağ bek ve sağ kanat oynadığı 5 maçın 4’üne ilk 11’de çıktı.

TORBALI’DA oynadığı futbol ile ilk olarak Galatasaraylı Feti Okuroğlu’nun dikkatini çeken Batuhan, Galatasaray Spor Kulübünün akademisine seçilmişti. Geçtiğimiz aylarda UEFA Gençlik Ligi’nde Benfica U19 Takımı’na karşı maça çıkan ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Torbalılı Batuhan Işık, bu sene 5 UEFA Gençlik Ligi müsabakasında oynadı. Işık ayrıca Galatasaray’ın A takım antrenmanlarına çıkmaya devam ediyor.17 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Işık, A takımıyla zaman zaman antrenmanlarda yer alırken antrenmanlarda Galatasaray Teknik Direktörü ve alt yapıya verdiği önemle bilinen Mustafa Denizli Işık’la yakından ilgileniyor. Önümüzdeki yıldan itibaren kamp kadrolarına alınması beklenen Işık için takımın kiralık formüller üzerinde de durduğu bilgilerine ulaşıldı. Hızı ve tekniğiyle birçok sağ bekin önüne geçen Işık, formayı ağabeylerinden alacağı günü bekliyor.

UEFA’DA SAĞ KANAT OYNADI

PAF takımında sürekli kendisine kadroda yer bulan, oynadığı başarılı futbolla futbolseverlerin dikkatini çeken Işık’ın en önemli artısı azim ve tekniği. PAF Ligi’nde en başarılı savunma oyuncularından olan başarılı sağ bek UEFA Gençlik Ligi’nde de 5 maçta yer alarak büyük başarıya imza attı. Tam 348 dakika forma giyen Işık’ın Galatasaray’la sözleşmesi 30 Haizran 2017’de son buluyor. Sözleşmenin ilerleyen yıllarda uzatılması gündemde olan Işık, UEFA’da oynadığı maçların birçoğunda da mevkisi dışında oynadı. Bu maçlarda sağ kanatta top koşturan Işık 5 maçın 4’üne ilk 11’de çıktı.

A TAKIMINA DOĞRU

Torbalı, Feti Okuroğlu’nun ardından Galatasaray’a bir futbolcu daha gönderdi. Yetenekli sporcu Batuhan Işık, kısa sürede oynadığı futbol ile kendisini ispatlayıp yükselmeye başladı. Türkiye’nin en önemli futbolcularından olan, Podolski, Sneijder, Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Olcan Adın, Hakan Balta, Semih Kaya gibi birçok yıldız ile aynı sahayı paylaşan Batuhan gelecek vaat ediyor. Antrenmanlarda oynadığı çift kale maçta başarılı performanslar sergileyen Işık, teknik heyetten tam not alıyor. Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Torbalılı futbolcu, sergileyeceği performansa göre teknik heyetten not alıp önümüzdeki sezonun yaz kampına katılıp katılmayacağı kesinleşecek.
İbrahim DANIŞ-buyuktorbali.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.