site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torbalı’da sahte içki operasyonu

Torbalı’da sahte içki operasyonu
11.12.2015
A+
A-

Yurt genelinde sahte içkiye savaş açan güvenlik güçleri operasyonlarına devam ediyor. Bir operasyon da Torbalı’da yapıldı. Jandarma ekipleri bir büfede yaptığı aramada 5 farklı şişede toplam 20 litre sahte içki ele geçirdi

ÜLKE genelinde özellikle son iki haftada çok sayıda kişinin ölümüne neden olan sahte içki ile ilgili bir operasyonda geçtiğimiz günlerde Torbalı’da yapıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı Ayrancılar Karakolu Asayiş Ekipleri, sahte içki satan işletmelere operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda sahte içki vakasına da rastlandı. Bir büfeye jandarma işbirliğiyle yapılan baskında 5 farklı şişe sahte içki ele geçirildi. Durum ile ilgili bir kişinin gözaltına alındığı ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Öte yandan güvenlik ekiplerinin kaçak içki için tekel bayilerine yaptıkları denetimlerin süreceği ifade edildi.

İNCELEMEDEN SONRA CEZA ALACAK

Geçtiğimiz ay İzmir Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilçede yaptığı operasyonun yankıları sürüyor. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken bunlar arasında evinde kaçak içki bulunduran bir kişi de yer aldı. İfadesi alınmak üzere merkeze alınan zanlının bu içkileri satmadığını kendisinin içtiğini söylediği ifade edildi. Zanlı ifadesinin ardından serbest bırakılırken kaçak içki için operasyonların sürdürüldüğü ifade edildi. Ayrancılar’da bir büfeye yapılan operasyonda ise aynı şekilde sahte içkiye rastlandı. İşletme sahibi M.G. isimli kişinin ifadesi alındı. El konulan içkiler inceleme yapılması için İzmir’e gönderildi. Sonuçlar sonrasında şahsa cezai işlem uygulanacak.

GEÇİT YOK

İlçe Jandarma Komutanlığı Ayrancılar Karakolu ekipleri, insanların ölümüne neden olan sahte içkiye hiçbir zaman geçit vermeyeceklerini ve gece operasyonlarını sürdüreceklerini belirtti. Ayrancılar ve Pancar bölgelerinde bulunan büfelerin tamamının zaman zaman denetlenip yasa dışı satışlar hakkında cezai işlem uygulanacağını belirten güvenlik güçleri, “Ayrancılar bölgesinde yaşayan insanların can ve mal güvenliğini sağlamakla görevliyiz. Son günlerde sahte içkiden dolayı ölümler yaşanmaya başladı. Bizde bölgemizde aldığımız istihbarat sonucunda operasyonlar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda önceki gün sahte içki operasyonunda litrelerce içki ele geçirildi.Sahte içki salan şahıslara cezai işlem uygulanacak” denildi.
Amede ALPAGUT-buyuktorbali.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.