site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torbalı’da koronavirüs can almaya devam ediyor

Torbalı’da koronavirüs can almaya devam ediyor. Üst üste acı haberlerin geldiği ilçede son olarak sevilen bir isim daha kapıldığı Covid-19 hastalığına yenik düştü.

Torbalı’da koronavirüs can almaya devam ediyor
11.04.2020
A+
A-

İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan ve koronavirüs tedavisi gören Mehmet Lütfi Aydemir hayatını kaybetti. Torbalı’da koronavirüs can almaya devam ediyor. Üst üste acı haberlerin geldiği ilçede son olarak sevilen bir isim daha kapıldığı Covid-19 hastalığına yenik düştü.

Uzun yıllar Torbalı Orman Fidanlık Müdürlüğü’nde çalışan, sağlıkçı Uğur Aydemir’in de babası olan Mehmet Lütfi Aydemir hayatını kaybetti. Bugün sadece birkaç akrabasının nezaretinde toprağa verilen Aydemir, Torbalı’da şimdiye kadar bilinen 3.ölüm vakası oldu. Aydemir’in koronavirüs sebebiyle öldüğünü ilk olarak kuzeni Ekin Özgür Aktaş sosyal medyadan duyurdu. Öte yandan Yalova İl Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan Uğur Aydemir, babasının ölümüne rağmen bu süreçte kritik görev aldığı için Torbalı’ya gelmeyip taziye dileklerini 0532 576 1204 numaralı telefondan kabul ediyor. Çok sayıda pozitif vakanın olduğu tahmin edilen ve haritada kırmızı nokta olarak gösterilen merkezlerden biri olan Torbalı’da ‘Evde kal’ çağrıları da sık sık tekrarlanıyor.

Aydemir’in vefatının Torbalı ilçesinde şimdiye kadar bilinen üçüncü ölüm vakası olduğu bildirildi.
(Torbalı Güncel)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.