site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torbalı’da İsmail Uygur yası… Kılıçdaroğlu da cenazeye katıldı

Hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un cenaze programı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleşti.

Torbalı’da İsmail Uygur yası… Kılıçdaroğlu da cenazeye katıldı
19.04.2021
A+
A-

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur’un vefatı tüm Torbalı’yı yasa boğdu. Evinde çıkan yangından sonra hastaneye kaldırılan bir müddet de evinde tedavi tedavisini sürdürülen Başkan Ramazan İsmail Uygur, solunum rahatsızlığına bağlı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesine alınan Uygur’un dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un cenaze programı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Bazı katılımcıların göz yaşlarına hakim olamadığı törende, belediye çalışanları tabuta karanfil bıraktı.

Törene Uygur’un eşi Afet Uygur, kızı Ege ve oğlu Efe’nin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

KILIÇDAROĞLU: TORBALI HALKI EMEKLERİNİ UNUTMAYACAK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, “Torbalı’ya girdiğimizde güzel bir afiş bizi karşılıyor. Torbalı’ya hoşgeldiniz diye, gülümseyen bir belediye başkanı. Buradaki fotoğrafı da gülümseyen bir belediye başkanı. Büyük hizmetleri var, büyük çabalar harcadı, büyük emekler verdi. Asıl bundan sonra yapacağı şeyler çok önemliydi ve hepimiz bekliyorduk. Dün akşam gelen haber bizi derinden yaraladı. Kendisini bir topluma bir kitleye, daha açıkça ifade etmek gerekirse Torbalı’ya adamış olan bir belediye başkanını bugün sonsuzluğa uğurluyoruz. Verdiği çabalar ve gösterdiği emeği, Torbalı halkı unutmayacaktır. Ben hepinizin huzurunda verdiği emekler için ona minnet duygumuzu ifade etmek isterim. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

İsmail Uygur’un naaşı, Fatma Topalan Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Torbalı Mezarlığı’nda defnedildi.

İSMAİL UYGUR KİMDİR?
Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı’da dünyaya geldi. İlk ve lise eğitimini Torbalı’da gördü. İzmir Ege Üniversitesi’nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek lisans eğitimini tamamladı.

Uygur, 1982 yılından beri Torbalı’da serbest muhasebeci olarak mesleğini yaptı.

1992 yılından bu yana üyesi olduğu ve çeşitli kademelerde yöneticilik yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve 10 yıl Torbalı Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.

Ramazan İsmail Uygur, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimde CHP’den 3’üncü kez Torbalı Belediye Başkanı oldu. Uygur, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.