site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torbalı’da can dostlara sıcacık yuva

Torbalı’da can dostlara sıcacık yuva
08.02.2021
A+
A-

Torbalı’da fabrikası bulunan Alfemo Mobilya, Torbalı Belediyesi ile kış mevsiminde hava şartlarından etkilenen sokak hayvanlarının korunması için sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Firma, sokakta yaşayan kedi ve köpekler için çeşitli boyutlarda kulübeler üretti. Hava şartlarından etkilenmemesi için kulübeler su bazlı boya ile yapıldı. Torbalı Belediyesi ekipleri, kulübeleri Alfemo fabrikasından teslim alarak belirlenen noktalara yerleştirdi. Alfemo Pazarlama Müdürü Semih Tuna konu ile ilgili, “Alfemo olarak sokakta yaşayan dostlarımıza karşı olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu bilinçle soğuk hava koşullarında yardıma ihtiyacı olan canlarımıza desteğimize devam edeceğiz. Kulübeleri sahiplerine ulaştırmamızda bize yardımcı olan ve bu süreçte yanımızda olan Torbalı Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

ALBAYRAK: KULÜBELERİ TAKİP EDECEĞİZ
Büyük özenle hazırlanan kulübeleri teslim alan Torbalı Belediyesi, montajlarını yaparak bu kulübeleri ilçedeki parklara yerleştirdi. Sokak hayvanlarının daha sıcak bir şekilde yaşamasını hedefleyen projenin bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Torbalı Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Çağlar Albayrak, “Torbalı sanayisine olan katkısı ile ilçemizin gözbebeklerinden olan Alfemo’ya geliştirdikleri bu sosyal proje için teşekkür ediyoruz. Bu projenin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Ekiplerimiz bu kulübelere sık sık mama bırakarak, can dostlarımızın bu yöndeki ihtiyacını da giderecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.