site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalı Tıp Merkezi’nde Ameliyatlar Başladı

Torbalı Tıp Merkezi’nde Ameliyatlar Başladı
18.08.2016
A+
A-

Yeni hizmet binasına geçen Özel Torbalı Tıp Merkezi, ameliyathaneleri hizmete açtı. Torbalı’nın gözde sağlık merkezinde artık birçok ameliyatlar da yapılabilecek.

İzmir-Aydın asfaltı üzeri Metropolis Otel yanındaki 10 dönüm arazi üzerine kurulu Özel Torbalı Tıp Merkezi’nde ameliyathaneler kuruldu. İlk ameliyatını bugün yapacak olan merkezde, doğumhane odaları ise önümüzdeki günlerde faal hale gelecek. Birçok branşta verilecek olan ameliyat hizmeti ile ilçe genelindeki bu sorunda büyük ölçüde giderilmiş olacak. Uzman doktorlar ve son teknolojik cihazlarla donatılan ameliyathanelerde, kapalı ameliyatlarda yapılacak. Özel Torbalı Tıp Merkezi yetkilileri, “24 saat boyunca ameliyat yapabilecek şekilde, hem teknolojiye hem de personele sahibiz” diye konuştu. Torbalı Tıp Merkezi’nde çok yakında estetik merkezi de hizmete girecek.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TIP MERKEZLERİNDEN BİRİ

25 yıllık bir geçmişe sahip olan Mersinli Özel Sağlık, uzun yıllardır Torbalı Tıp Merkezi markasıyla Torbalı’da sağlık hizmet veriyor. Torbalı Tıp Merkezi ortakları tarafından inşa edilen 5 katlı sağlık merkezi geçtiğimiz aylarda hizmete girmişti. Selçuk, Tire, Bayındır gibi bölge ilçelerden bile hastası olan kurum, yeni yerine taşınması ile birlikte daha çok talep görmeye başladı. Her gün yüzlerce hastanın tedavi gördüğü Özel Torbalı Tıp Merkezi, aynı zamanda Türkiye’nin de en büyük tıp merkezlerinden biri olma özelliğine sahip.

BRANŞLARIN HEPSİ MEVCUT

İlçede kısa sürede sağlık alanında markalaştıran Torbalı Tıp Merkezi, 5 katlı yeni binasıyla hizmet vermeye devam ediyor. Özel Torbalı Tıp Merkezi, tecrübeli doktorlar ve tüm poliklinikleri ile hizmet veriyor. İlçedeki önemli sağlık kuruluşlarından olan Özel Torbalı Tıp Merkezi, ücretsiz servis hizmetini de hayata geçirdi. Dermatoloji (Cildiye), Fizik Tedavi ve Reha, Kulak-Burun-Boğaz, Ağız ve Diş Sağlığı, Beslenme ve Diyet, Üroloji (Bevliye), Ortopedi, Dahiliye, Radyoloji, Biyokimya, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi ve Kardiyoloji bölümlerinin yer aldığı Torbalı Tıp Merkezi’nin Acil Servisi de 7/24 hizmet veriyor.

AMELİYATLAR BAŞLADI

Artık Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Ortopedi, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Üroloji ve Plastik Cerrahi dallarında ameliyatlar başlandı. Hizmete açılan ameliyathanelerde, laporoskobik (kapalı) ameliyatların tümü yapılacak. 3’ü büyük, 1’i küçük olmak üzere 4 ameliyathane ve 1 müdahale salonu devreye girdi.

DSC_0032

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.