site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalı Deve Güreşleri iptal edildi

Torbalı Deve Güreşleri iptal edildi
25.02.2016
A+
A-

Torbalı Belediyesi tarafından önümüzdeki Pazar günü Özbey’de düzenlenmesi planlanan deve Güreşi Festivali Türkiye genelinde yaşanan terör olayları dolayısıyla iptal edildi. İptal kararı Belediye Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

Türkiye’nin sancılı bir süreçten geçtiğini ifade eden Çağlar, “Ülkemizde uzun süreden beri yaşanan ve son günlerde hedef gözetmeksizin masum vatandaşlara da yönelen terör olayları meydana gelmektedir. Bu olaylar neticesinde maalesef pek çok şehit verdik. Kutsal vatanımızın uğruna şehit düşen kahraman askerlerimizin ve güvenlik güçlerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Böylesine derin acıların yaşandığı bir dönemde yapacağımız sosyal, kültürel etkin ve festivalleri erteleme yada yapmama kararı aldık. Her vatandaşımızın aynı duygu ve düşünceler içinde olduğunu düşünerek; şehitlerimize ve ailelerine duyduğumuz saygı ve onların silah arkadaşlarıyla gösterdiğimiz dayanışma adına aldığımız bu kararın güvenlik tedbirleriyle ya da başka sebeplerle alakası olmadığını da özellikle belirtmek isteriz.” şeklinde konuştu.
Kaynak:torbalihaberleri.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.