site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tırlarla 400 kilogram et çaldılar, kimse fark etmedi

Tırlarla 400 kilogram et çaldılar, kimse fark etmedi
09.12.2015
A+
A-

Torbalı ilçesinde gerçekleşen akıl almaz hırsızlık olayında, kentin en işlek caddesindeki bir kasap dükkanını TIR’larla kapatan hırsızlar 400 kilogram etleri ve makineleri çalarak kayıplara karıştı.

Torbalı ilçesinde gerçekleşen akıl almaz hırsızlık olayında, kentin en işlek caddesindeki bir kasap dükkanını TIR’larla kapatan hırsızlar 400 kilogram etleri ve makineleri çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre ilginç hırsızlık olayı Torbalı ilçesinde meydana geldi. Gece saatlerinde kentin en işlek caddesi üzerinde önceden belirledikleri kasap dükkanına gelen hırsızlar, 3 TIR’la dükkanın önünü kapattı. Kimsenin şüphelenmemesi için iş yerini abluka altına alan hırsızlar, yoğun araç geçişine de aldırış etmeden kapıyı zorlayarak içeri girdi.

İŞ YERİNDE NE VAR NE YOK ÇALDILAR

İçeride bulunan 400 kilogram etleri, makineleri alan ve dükkanı adeta boşaltan hırsızlar, hemen çaldıklarını araca yükledi. Kısa sürede hırsızlık olayını gerçekleştiren ve güvenlik kameralarından elde edilen bilgiye göre üç kişi olduğu tespit edilen hırsızlar, duvardaki LCD ekran televizyonu da çalarak gecenin karanlığında kayıplara karıştı. Yoğun araç geçişine rağmen gerçekleştirilen hırsızlık olayı ise pes dedirtti. Sabah iş yerini açmaya gelen gelen Fehmi Turhan (50) ise gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Olayı jandarmaya bildiren Turhan, etlerin değerinin 15 bin TL olduğunu ifade ederek, hırsızların bulunmasını istedi. Jandarma ise şimdi her yerde hırsızları arıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.