site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tire – Selçuk Yolunda Kaza

Tire – Selçuk Yolunda Kaza
24.01.2013
A+
A-

trafik_kazasiBölgenin en fazla trafik kazalarının yaşandığı Selçuk-Tire yolunda bir trafik kazası daha oldu. Neyse ki bu sefer can kaybı yoktu.

Tire – Selçuk yolunda yaşanan trafik kazasında yoldan ayrılarak şarampole uçan aracın sürücüsünü emniyet kemeri kurtardı.

Dün saat 12:30′da Tire – Selçuk yolunda Belevi Beldesi yakınlarında gerçekleşen kazada, bir kamyonet, karşı yönden gelen kamyonun şerit ihlali yapması dolayısıyla yoldan çıkarak şarampole uçtu. Selçuk yönünden Tire istikametine seyir halinde olan Mehmet Ali Akova yönetimindeki 35 H 9706 plakalı kamyonet, Belevi Gölü kenarına geldiğinde, karşı yönden gelen bir yük kamyonu şerit ihlali yaptı ve kamyonetin yoldan çıkmasına sebep oldu. Kazaya sebep olduktan sonra kayıplara karışan kamyonun plakası ve sürücüsü bilinmezken, kazazede Mehmet Ali Akova da emniyet kemerinin takılı olması sayesinde ölümden döndü. Yoldan çıkan kamyonet büyük şans eseri hemen yakında bulunan göle değil, boş araziye savruldu.

Yetersiz kalması sebebiyle yıl boyunca birçok trafik kazasına sebep olan ve birçok can kaybının yaşandığı Tire – Selçuk karayolunda yaşanan bu kazada neyse ki herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.
Ercan ÇELİK / HaberTire

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.