site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tire-Belevi Yolu’nu sel vurdu Yol trafiğe kapandı

Tire-Belevi Yolu’nu sel vurdu Yol trafiğe kapandı
12.01.2019
A+
A-

Tire’de dün gece başlayan sağanak sabaha kadar etkili olunca ilçenin dört bir yanında sel baskınları yaşandı. Tire-Belevi Yolu tamamen trafiğe kapandı.

Dün gece başlayan sağanak yağış sabaha kadar etkili oldu. Yağışlarla birlikte Tire sele teslim oldu. Sabahın ilk ışıklarında ilk sel baskını haberi Tire-Belevi Yolu’ndan geldi. Yüksek kesimlerden gelen sel Alaylı Köyü yakınlarında ana caddeyi vurdu. Selle birlikte yoğun miktarda çamur ve taş parçaları Tire Belevi yolunu trafiğe kapadı.

YETKİLİLER SEFERBER OLDU

Yaşanan sel olayının ardından Tire Kaymakamlığı alarmın rengini kırmızıya çevirdi. Karayolları ve Belediye ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahale yolda mahsur kalan araçlara yapıldı. Araçlar mahsur kaldıkları yerden kurtarıldıktan sonra yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı. Tire Belevi Yolu saatlerde trafiğe kapalı kaldı. Yaşanan doğal afetin ardından Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, bölgedeki okullarda 1 gün süre ile eğitime ara verildiğini duyurdu.

YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Kaymakamlıkta kurulan kriz masasından edinilen bilgiye göre hasar tespitinin daha sonra yapılacağı, önceliğin can ve mal güvenliğini sağlamak olduğu öğrenildi. Öte yandan Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıya göre etkili yağışların aralıklarla bir süre daha devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.